Bitcoin (BTC) $ 62,582.77 1.03%
Ethereum (ETH) $ 2,436.08 1.28%
BNB (BNB) $ 565.53 0.73%
Solana (SOL) $ 144.99 1.94%
XRP (XRP) $ 0.533671 1.22%
Cardano (ADA) $ 0.353694 1.24%
Dogecoin (DOGE) $ 0.110931 1.80%
Al veya Sat Paribu

Tranglo, Ripple’ın ODL Hizmetini Genişletiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Malezya merkezli sınır ötesi ödeme sağlayıcısı Tranglo, geçtiğimiz yıl San Francisco merkezli Blockchain ödeme şirketi Ripple, ile ortaklık kurmuştu. Bu kez Tranglo, Ripple‘ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetini etkinleştirmek için çalışmalara başladı. Bilindiği üzere Tranglo Ripple’ın ODL hizmetini havale sağlayıcılarının maliyetli ön fonlama olmadan anında sınır ötesi ödemeleri işlemesine olanak sağlıyor.

Tranglo, Ripple’ın ODL Hizmetini Sınır Ötesine Genişletiyor

Sınır ötesi ödeme firmalarından biri olan Tranglo, 25 farklı ödeme koridorunda Ripple’ın isteğe bağlı likidite (ODL) hizmetini etkinleştirdi. Tranglo‘nun bu hamlesi ile Ripple‘ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmeti ile toplam değeri yaklaşık 48 milyon dolar olan yaklaşık 250.000 işlem gerçekleştirildi.

odeme saglayicisi tranglo ripplein odl hizmetini genisletiyor

Tranglo Group CEO’su Jacky Lee konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Havale ortaklarımız piyasalara mümkün olduğunca hızlı ve en düşük maliyetle girmek istiyor. ODL tam da bunu sunuyor: maliyetli ve zaman alıcı olabilen farklı finansal aracılarda fonları kilitlemeden ödeme göndermeye başlayabilirler. ODL’ye kaydolan havale işletmeleri, hem Tranglo Connect’e hem de RippleNet’e erişim sağlayarak, giderek daha çeşitli ödeme ihtiyaçlarını daha iyi karşılamalarını sağlıyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Ripple, Güneydoğu Asya’da, RippleNet’i genişletme planlarının bir parçası olarak Tranglo’nun yüzde 40 hissesini satın almıştı.

Yazar: Sena Karakılıç

Web 2.0’dan Web 3.0’a geçiş! Web 3.0 nedir?

Kripto Bülten’in bu bölümünde Web2’den Web3’e geçişi ayrıntılarıyla aktardık. Milyonlarca insan internetin güncel versiyonu olan Web2’yi kullanıyor olsa da, dezavantajları da yok değil. Veri sahipliği, sansür ve güvenlik sorunları İnternet’i rahatsız etmeye devam ederek Web3’ün yeni ve geliştirilmiş bir sürümünün oluşturulmasını teşvik ediyor. Kripto Bülten, Melis Sarı’nın sunumuyla sizlerle.  Web 2.0’dan ve Web 3.0 Geleceğin ...

Bağlantıyı kopyala