Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

OG Fan Token (OG) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

OG fan token (OG), Socios.com platformu tarafından piyasaya kazandırılan taraftar token’lerinden bir diğeridir. Bu fan token’in diğerlerinden bir farkı bulunduğunu söylemek mümkün. Genellikle futbol takımlarıyla öne çıkan diğer fan token’ler karşısında OG, bir elektronik spor takımıyla dikkat çekiyor. Son yıllarda teknolojinin iyice ilerlemesiyle kullanıcılar elektronik spor konusunda bir hayli ilerledi. Sonuç olarak ortaya bu alanda gerçekleştirilen müsabakalardan oluşmuş turnuvalar çıktı. OG gibi takımlar bu tür turnuvalarda mücadele ederek hem ülkelerini hem de kendilerine gönül verenleri temsil ediyor. OG takımının son girişimlerinden birisi de Socios.com ortaklığı oldu. Bu ortaklığa göre OG taraftarlarına çeşitli avantajlar sağlanıyor. Bu içerik boyunca OG fan token’in kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca bu kripto parayı ilgilendiren birtakım teknik verilere de yine bu içerikte yer vereceğiz.

Bir taraftardan daha fazlası ol! Bu ifade Socios.com platformunda yer alan sloganlardan en çok göze çarpanı. Gerçekten de fan token’lerinin ne demek olduğunu bu ifade çok iyi bir biçimde özetliyor. Socios.com platformunda çok sayıda fan token’i bulunuyor. Token’lerin her biri kendi taraftarlarına çeşitli imkanlar sağlıyor. Bu içerik boyunca OG token’lerin taraftarlarına sağladığı imkanlardan bahsediyor olacağız. OG token sahiplerine sunulan ayrıcalıklar arasından belki de en dikkat çekici olanı oylamayla ilgili olan özellik diyebiliriz. Socios.com tarafından geliştirilen bir uygulama aracılığıyla, OG token sahiplerinin OG takımına ilişkin alınacak kararlarda söz sahibi olması sağlanıyor. OG yönetimi belirli konularda alacağı karar için bu uygulamada bir oylama oluşturuyor. OG token sahipleri de bu oylamaya katılarak takımlarının geleceğinde doğrudan söz sahibi olabiliyor. Platformda buna benzer birçok avantajın kullanıcılara sunulduğunu belirtmek yanlış olmaz.

OG

OG Fan Token (OG) Ne Zaman Çıktı?

Fan token’lerinin sağlayıcısı Socios.com ilk olarak 2019 yılında faaliyetlerine başladı. Platformunun kripto parası Chiliz (CHZ) ile daha çok tanınan Socios, kısa sürede çok sayıda kullanıcıya ulaştı. Piyasaya kazandırdığı başarılı yeniliklerle adından sıklıkla söz ettirdi. Socios.com yeniliklerinden belki de en çok ses getireni ise taraftar token’leri oldu diyebiliriz. Ekip çeşitli zamanlarda farklı farklı ve çok sayıda taraftar token’ini kripto para piyasasına kazandırdı. Taraftar olmanın tutkusu bu sayede kripto para piyasasının yeniliğiyle buluştu. OG token’lerin kullanıcılarıyla buluşma macerası ise 2020 yılının son aylarına denk geliyor. Socios ekibi kripto parayı bu tarihlerde taraftarlarıyla buluşturdu.

OG Fan Token (OG) Fiyatı Nedir?

OG fan token’lerin (OG) fiyatıyla ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıkları kullanarak ulaşabilirsiniz. Socios.com ekibi tarafında bu taraftar token’ini açıklamak adına detaylı bir tanıtıcı yazı hazırlanmış. Bu yazı dikkatlice incelendiğinde OG token’lere yönelik dikkat çekici teknik veriler ortaya çıkıyor. Bu verilere göre OG token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceği ile ilgili net bir bilgi yer almıyor. Web sayfasında belirtilene göre söz konusu arz 5 milyon kadar olacak. Şimdiye dek dolaşıma 1,2 milyon OG dahil edilmiş. OG token’lerin sınırlı bir arzı olmadığını ifade etmemiz gerekiyor.

OG fan token

OG Fan Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 OG token [mcryptocoin=”MONA” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. OG token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”MONA” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. OG token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”MONA” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”MONA” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

OG Fan Token Kaç Dolar?                      

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 OG token [mcryptocoin=”MONA” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle OG token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 18,7 dolarla kaydetti. Bununla birlikte OG token yılın en düşük seviyesini ise 2,1 dolarla belirledi.

OG Fan Token (OG) Nasıl Çalışmaktadır?

OG fan token’ler (OG) Socios.com platformunun piyasaya sürdüğü kripto paralardır. Diğer taraftar token’leri gib OG token’ler de kripto para olma özelliğini Ethereum (ETH) ağından alır. Taraftar token’leri ETH blockchain ağındaki yan zincirlerde yer alır. Socios.com platformunun kendi kripto parası Chiliz (CHZ) taraftar token’lerine ev sahipliği yapıyor. Proof of Authority denilen bir konsensüs algoritması sayesinde tüm taraftar token’leri gibi OG token de başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyor. OG token’lerin kullanım alanlarını şöyle sıralayabiliriz: Yönetim, ödül elde etme ve stake etme.

Socios.com tarafından geliştirilen taraftar uygulamasında OG token’ler geçerli. Bu uygulamada düzenlenen oylamalara yalnızca token sahipleri katılabiliyor. Böylece OG token’lerin yönetim işlevi gerçekleşiyor. Aynı uygulamada yer alan sanal haritada çeşitli bölgelere gizlenmiş OG token’ler bulunuyor. Kullanıcılar bunları elde ederek ödül kazanıyor ve kendilerine bir tür gelir sağlıyor. Stake etme işlemi de yine Socios.com platformu üzerinde gerçekleştirilebilecek bir özellik. Kullanıcılar OG token’leri stake ederek kendilerine sunulan ödüllerden faydalanabiliyor. Binance borsasının Launchpool platformuyla kullanıcılarına ulaşan OG token’ler halen bu borsada işlem görerek yeni kullanıcılara ulaşabiliyor.

OG token

OG Fan Token (OG) Nasıl Satın Alınır?

OG fan token (OG) satın almak için akla gelen ilk yöntem, kendi platformuna giderek gerekli paralarla bu işlemi gerçekleştirmek. Socios.com üzerinden bu işlem gerçekleştirilebilir. OG satın almanın bir diğer yolu ise belirli kripto para borsalarını kullanmaktan geçiyor. Platformunda OG token’lere yer veren borsalar arasında Binance, MEXC, Pionex ve ZT geliyor. Aslına bakılırsa bu isimlerden başka hiçbir borsa OG token’leri listelememiş. Bu durumun bir taraftar token’i için normal olduğu söylenebilir.

Yazar: Ömer Uçar

Binance’in pazar payı 7 aydır düşüyor

Kripto para borsası Binance‘in pazar payındaki düşüş sürdü. Borsa, üst üste yedinci ayında da güç kaybetti. Binance‘in kaybettiği spot işlem hacminin HTX, Bybit ve DigiFinex gibi borsalara geçtiği bildirildi. Binance’in pazar payında düşüş devam ediyor Binance, ABD’deki düzenleyici baskıların ardından yaşadığı kayıplar sürdü. Borsanın pazar payındaki düşüş Eylül 2023’te üst üste yedinci ay düşüş gösterdi. ...

Bağlantıyı kopyala