Bitcoin (BTC) $ 62,633.78 1.38%
Ethereum (ETH) $ 2,440.51 1.97%
BNB (BNB) $ 565.67 1.03%
Solana (SOL) $ 145.32 2.27%
XRP (XRP) $ 0.532114 0.15%
Cardano (ADA) $ 0.354867 2.17%
Dogecoin (DOGE) $ 0.110638 2.39%
Al veya Sat Paribu

OKCoin, Signature Bank’ın Çöküşü Nedeniyle Dolar Mevduatlarını Duraklatıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’de Silicon Valley Bank‘ın ardından Signature Bank da iflas bayraklarını çekti. Signature Bank’ın 110 milyar doların üzerinde varlığı bulunuyordu. Hazine Bakanı Yellen ve Fed Başkanı Powell’ın ortak açıklamasında, bankaların kurtarılmayacağı belirtilmişti. Çıkan son haberlere göre; OKX’in ABD merkezli kardeş borsası OKCoin, Signature Bank’ın çöküşü nedeniyle dolar mevduatlarını ve tezgah üstü hizmetleri duraklatma kararı aldı.

OKCoin, Dolar Mevduatlarını Duraklatma Kararı Aldı

OKCoin, Signature bankasının çöküşü nedeniyle müşterilerin USD yatırmasına izin verme yeteneğini geçici olarak kaybetti. OKCoin CEO’su ve OKX Başkanı Hong Fang genellikle Hong ile anılınıyor. Twitter’da Signature’ın OKCoin’in birincil ABD doları bankası olduğunu söyleyerek haberi duyurdu. Ayrıca, hızlı ve yinelenen alımlar gibi tezgah üstü hizmetleri de duraklattı.

signature bank kripto baglantili mevduatlarini azaltacakrrf

OKCoin CEO’su Hong Fang, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ekibimiz gerçek zamanlı olarak alternatif kanallar ve çözümler üzerinde çok çalışıyor. Başlangıçtan bu yana çok daha kötü zamanlardan geçtik. Bu hafta sonu bize bir şey anlattıysa, o da inşa etmekte olduğumuz geleceğin önemidir.

Yazar: Sena Karakılıç

Cipher Mining, Ocak Ayında Hash Oranını Artırdı

Bitcoin madencilik şirketleri 2023 yılının başlamasıyla birlikte operasyonel güncellemeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Yeni güncellemelerle birlikte Bitcoin madencilik şirketlerinin hash oranları da değişiyor. Kripto para madencilik şirketi Cipher Mining bu doğrultuda Ocak 2023 madencilik raporunu yayımladı. Cipher Mining, Hash Oranını İkiye Katladı Bitcoin madencilik şirketi Cipher Mining, Ocak 2023 madencilik raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre Cipher ...

Bağlantıyı kopyala