Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’ndan Yatırımcı Uyarısı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde düzenleyiciler kripto para sektörünü radarına almış durumda. Düzenleyiciler özellikle kripto yatırımcılarını olumsuz durumlara karşı uyarıda bulunuyor. Bu kez Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu (OSC), KuCoin ve bağlı kuruluşları da dahil olmak üzere kripto şirketlerini ve yatırımcılarını uyardı.

Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu Yatırımcı Uyarısı Yayınladı

Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu (OSC), KuCoin ve bağlı kuruluşları da dahil olmak üzere bir dizi kripto şirketlerinin Kanada eyaletinde anlaşma yapmak için kayıtlı olmadıkları için çağıran başka bir tüketici uyarısı yayınladı.

ontario menkul kiymetler komisyonundan yatirimci uyarisia

OSC, bu ayın başlarında KuCoin’i kayıtsız bir varlık olarak da adlandıran benzer bir uyarı yayınlamıştı. Şimdi ise 13 şirketi Ontario’daki menkul kıymetlerde işlem yapmak veya danışmanlık yapmak üzere kayıtlı olmayan şirketler olarak adlandırıyor. 

Hatırlatmak gerekirse KuCoin davası, düzenleyicilerin, alım satım yapılan varlıkların menkul kıymet olup olmadığına bakılmaksızın, saklama borsalarını menkul kıymetler borsası olarak ele alma konusundaki 2021 kararının ardından daha geniş bir kripto baskısının parçası olarak geldi. O zamandan beri OSC, kayıt dışı platformları incelemeye başladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Apple’a kripto teknolojisini engellediği için dava

Küresel teknoloji devi Apple’a ödemeler pazarında rekabete aykırı davrandığı iddiasıyla dava açıldı. Tüketiciler, teknoloji devinin cihazlarındaki eşler arası ödeme seçeneklerini sınırlamadığını iddia etti. iOS ödeme uygulamalarından kripto teknolojisini engellendiği ifade edildi. ABD’nin Kaliforniya bölge mahkemesinde açılan davada, Apple’ın PayPal’ın Venmo’su ve Block’un Cash App’i ile rekabete aykırı anlaşmalar yaptığı belirtildi. Anlaşmalar kapsamında kripto teknolojisinin kullanımının ...

Bağlantıyı kopyala