Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

OpenSea’den NFT basımı için yeni adım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Önde gelen NFT pazaryeri OpenSea, NFT basımını kolaylaştırmak için yeni planını duyurdu. Şirket, yeni projesi ile eski şaşalı günlerine dönmeyi hedefliyor. OpenSea, son dönemlerde aylık işlem hacimleri ve kullanıcı sayısında önemli kayıplar yaşamıştı.

OpenSea Iyi Niyetli Hackerlara 200.000 Dolar Odul Verdi

OpenSea’den yeni hamle

OpenSea, sanatçıların üçüncü taraf yardımı veya blockchain ile çalışma deneyimi olmadan token oluşturmasına ve basmasına olanak tanıyan ‘kodsuz merkez’ (no-code hub) başlatacak. Şirket, yeni projesi ile eski şaşalı günlerinde dönmeyi hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamada, “İçerik oluşturucuların projelerini bırakmak/yönetmek için farklı yüzeylerde, satıcılarda ve hizmetlerde gezinmek zorunda kaldıkları günler geride kaldı, artık hepsini tek bir merkezde yapabilirler” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, “İçerik oluşturucuların alana girmeleri, koleksiyonlarını yönetmeleri, projelerini kodlama veya teknik beceri gerektirmeden tek bir yerde bırakmalarına yardımcı olmak için yeni araçlara ve hizmetlere yatırım yapmak için çalıştık” değerlendirmesinde bulunuldu.

Şirket ayrıca yeni stüdyosunun, hem sanatçıların satılmadan veya aktarılmadan önce zincirdışı öğeler oluşturmasına olanak tanıyan tembel darphanenin yerini alacağını hem de kullanıcıların pazarla uyumlu blockchain’lerinin çoğu arasından seçim yapmasına olanak tanıyacağını söyledi. Pazaryerinin NFT oluşturma sürecini basitleştirme hamlesi, aylık işlem hacimlerinin ciddi anlamda düştüğü bir döneme geldi.

Yazar: Göker Bilgiç

Satoshi Dönemi Bitcoin Cüzdanı 10.5 Yıl Sonra Aktif Oldu

Bitcoin‘in ilk çıktığı döneme ait uzun zamandır kullanılmayan birçok cüzdan bulunuyor. Ancak kısa bir süre önce 10.5 yıllık cüzdan ilk defa aktif oldu. Whale Alert verilerine göre, eski bir Bitcoin (BTC) sahibi, Satoshi Nakamoto’nun bilinen son e-postasını gönderdiği ve web’den kaybolduğu 2011 yılından bu yana ilk kez paralarını cüzdanlarından taşıdı. Eski Bitcoin (BTC) sahibinin 10.5 yıl önce yaptığı 8.425 ...

Bağlantıyı kopyala