Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Ori Levi: Türkiye’de Çok Büyük Bir NFT Topluluğu Var

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

NFT Summit İstanbul 2022 kapsamında röportaj yaptığımız isimlerden biri de NFTrade CEO’su Ori Levi oldu. Levi, NFT Summit İstanbul etkinliği ve Türkiye’deki NFT topluluğu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Büyük Bir NFT Topluluğuna Sahip

Her şeyden önce İstanbul’da olmanın kendisi için bir zevk olduğunu söyleyen Levi, İstanbul’un dünya üzerindeki en havalı yerlerden birisi olduğunu söyledi. Türkiye’de büyük bir NFT topluluğunun olduğunu söyleyen Levi, Türkiye’nin web3’ü sahiplendiğini görmenin güzel olduğunu belirtti.

Levi, hızla büyüyen NFT sektörü hakkında tüm planlarını söyleyemeyeceğini çünkü bazı planlarının şimdilik gizli kalması gerektiğini belirtti. Levi, NFT trade’ine ve DAO alanında bazı önemli hamleler yapacaklarını belirtti. Geçmişte “Uykusuz” dergisi ile yapmış olduğu projenin devamı gelecek mi sorumuzu da yanıtlayan Levi, son dönemde spor takımları ile ilgili birkaç proje ile ilgili iletişime geçtiğini belirtti. Türk topluluğu ile web3 ve NFT alanında çalışmanın çok keyifli olduğunu söyleyen Levi, yeni çalışmaların olabileceğini dile getirdi. Levi son olarak Türkiye’deki NFT topluluğu hakkında Türkiye’nin sektörün liderlerinden birisi olduğunu ve NFT’lere Türk kullanıcıların büyük bir ilgi gösterdiğini belirtti.

Yazar: Burak Köse

Coinbase Prime Düzenleyiciden Sertifikalarını Aldı

Kripto para dünyasında son dönemin en önemli konularından biri de şüphesiz lisanslar. Özellikle düzenleyicilerin günden güne artan baskısı ile birlikte kripto şirketleri için de daha önemli bir hâl alan lisans ve sertifikalar, borsaların da en çok odaklandığı çalışmalar arasında. Son olarak ABD merkezli kripto para borsası Coinbase de bir kuruluşun sektördeki en iyi uygulamaları izlediğini ...

Bağlantıyı kopyala