Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Oyna-Kazan Projesi MixMob’a 7 Milyon Dolar Yatırım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Solana (SOL) akıllı sözleşmelerinden yararlanan yeni bir yarış temalı bir ‘play-to-earn’ (oyna-kazan) oyunu olan MixMob, son tohum finansman turunu başarıyla tamamladı.

FIFA, Battlefield ve Halo‘da tecrübe kazanmış bir ekip tarafından geliştirilen oyun, Web3 yatırımcılarından toplam 7 milyon dolar topladı. Defiance Capital tarafından yönetilen tur, ayrıca Ascensive Assets, Not3lau Capital ve IOSG girişimlerinden de katkı alarak tamamlandı. 

MixMob’un CEO’su ve oyun direktörü Simon Vieira, en son finansmanın MixMob’un teknoloji geliştirme ve pazarlama promosyonu açısından yeni kilometre taşlarına ulaşmasını sağlayacağını söyledi.

Vieira’nın ifadeleri şöyle oldu: 

“Bu kayda değer sermaye enjeksiyonu, önümüzdeki aylarda ve yıllarda stratejik hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacak. Oyun sektörü yavaşlama belirtisi göstermiyor. MixMob’un halihazırda Web3‘te var olanlardan çok farklı bir şey sunarak yaratıcı toplulukta bir hit olacağına kesinlikle inanıyorum.”

Oyna-kazan Projesi MixMob Faz 2, Nisan’da Geliyor

Bunun yanı sıra MixMob tohum yatırımı, Illuvium‘un kurucu ortağı Kieran Warwick, Kyber‘in kurucu ortağı Loi Lui ve FMFW.io‘nun kurucusu ve CEO’su Danish Chaudhry gibi önde gelen melek yatırımcılar tarafından desteklendi.

play to earn projesi mixmoba 7 milyon dolar yatirim2

Aralık 2021‘de MixMob, binlerce Gen Zero Mask (oyuncuların benzersiz kimliklerinden yola çıkan değiştirilebilir NFT’ler) satmıştı. Devam eden MixMob Faz 1, bir kart oyunu stratejisi gibi çalışırken yaklaşan Faz 2 oyuncularını Fortnite‘ın sanal dünyasından ilham alan tam teşekküllü bir oyun ekosistemi haline gelecek. Faz 2 için şimdi Nisan 2022 bekleniyor.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

KuCoin, Metaverse Mühendisi için İş İlanı Yayınladı

Blockchain teknolojisi ile birlikte yepyeni kavramlar hayatımıza girdi. Metaverse de onlardan biri. Son zamanların en popüler kavramlarından biri olan metaverse, birçok şirketin gündeminde. Kısa süre önce ismini Meta olarak değiştiren Facebook’un yanında Adidas da metaverse’e giriş yaptığını duyurdu. Ayrıca kripto borsaları da bu alanda çalışmalar yapmaya başladı. Son olarak, KuCoin, metaverse mühendisi için bir iş ...

Bağlantıyı kopyala