Bitcoin (BTC) $ 62,424.73 0.37%
Ethereum (ETH) $ 2,439.39 1.16%
BNB (BNB) $ 564.95 0.57%
Solana (SOL) $ 145.41 1.75%
XRP (XRP) $ 0.533831 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.350741 0.19%
Dogecoin (DOGE) $ 0.11063 1.43%
Al veya Sat Paribu

Oyun Yapımcısı Gumi, Square Enix ve SBI ile Metaverse Anlaşması Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto sektörünün büyüme hızını ve performansını gözlemleyen yatırımcılar, doğal olarak Blockchain ve metaverse alanına odaklanmış durumda. Bu yüzden birçok yatırım şirketinin kripto odaklı fonlarını duyurduğuna şahitlik ediyoruz. Japonya merkezli oyun şirketi Gumi de bu alandaki çalışmalarını hızlandırdı.

Gumi, Square Enix ve SBI ile Anlaşma Yaptı

Japonya merkezli oyun şirketi Gumi, metaverse işinin büyümesini hızlandırmak için Square Enix Holdings ve finansal hizmetler şirketi SBI Holdings ile bir sermaye ve iş birliği kurduğunu duyurdu.

oyun yapimcisi gumi square enix ve sbi ile metaverse anlasmasi yaptiasff

Gumi, Square Enix’in popüler Final Fantasy serisinin bir yan ürünü olan Brave Exvius gibi birkaç mobil rol yapma oyunu geliştirdi. Şirket ayrıca NFT mobil oyunu Brave Frontier Heroes dağıttı.

Gumi, 52,3 milyon dolar değerinde yeni hisseler çıkararak SBI Holdings’i yüzde 22,46 hisse ile en büyük hissedar haline getirirken, Square Enix yüzde 3,01 hisse alacak. Hatırlatmak gerekirse bu yılın başlarında Square Enix , blockchain teknolojisini kullanan yeni girişimler için fon toplamak amacıyla Tomb Raider dahil üç oyun stüdyosunu sattı. Ekim ayında Konami, oyun başlıklarını metaverse teknolojileriyle entegre etmek için 13 yeni iş pozisyonu duyurdu.

Yazar: Sena Karakılıç

Dtravel (TRVL) Coin Nedir? TRVL Coin Yorum ve Geleceği

Dtravel, rakip platformlardan %50’ye kadar daha düşük ücretlerle kısa süreli konaklama keşfini, rezervasyonları ve ödemeleri kolaylaştıran, ev paylaşım ekonomisinin üyeleri için merkezi olmayan bir platformdur. Sık uçan bir yolcuysanız, muhtemelen bir ev paylaşım listesinde kalmış olabilirsiniz. Sayısız konaklama seçeneğinden muazzam maliyet tasarruflarına kadar, ev paylaşım alanı, gündelik seyahat konaklamalarını üstlenerek seyahat endüstrisinde devrim yarattı. Bununla ...

Bağlantıyı kopyala