Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

P2P Bitcoin Borsası Paxful’dan Yeni Hamle

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz aylarda faaliyetlerini geçici olarak askıya aldığını duyuran P2P Bitcoin borsası Paxful’da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada, borsanın yeniden faaliyetlerine başladığı belirtildi.

Paxful, Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Paxful tarafından yapılan bir blog gönderisinde, eşler arası (P2P) Bitcoin borsası Paxful’un bir aydan uzun bir süredir kapalı kaldıktan sonra, faaliyetlerine yeniden başladığı aktarıldı. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bir aydan uzun bir sürenin ardından, Paxful’un yeniden faaliyet göstermeye başladığını açıkladığımız için mutluluk duyuyoruz. Nisan ayının başında, tüm müşterilerimizi ve Paxful’un geleceğini korumak adına platformu geçici olarak askıya almak gibi zor bir kararla karşı karşıya kalmıştık.

Paxful, CEO Ray Youssef’in, diğer nedenlerin yanı sıra Youssef’e ve şirkete haksız fesih davası açan kurucu ortak Artur Schaback’ın açtığı davanın sonucunda müşteri fonlarının güvenliği hususunda endişelerini dile getirmesiyle birlikte Nisan ayında operasyonlarını askıya almıştı.

p2p bitcoin borsasi paxfuldan yeni hamle 2

Bir anlaşma arayışında olan ve şirketten ayrılmak isteyen Schaback’a göre Paxful şu anda hem Schaback hem de Youssef’e ek olarak yönetici olarak hizmet veren bir emanetçiye ait. Konu hakkında açıklama yapan Schaback şu ifadeleri kullandı:

Şu anda emanetçiye ihtiyacımız bulunuyor. Bunun nedeni ise emanetçinin eşitlik bozuşu olmadı. Böyle bir durumun aksi halinde bir çıkmazın içindeyiz.

Yazar: Burak Köse

Ethereum’un (ETH) TL Bazında Teknik Analizi – 11 Kasım 2020

Ethereum’un Paribu (paribu.com) verilerine göre TL bazında ve logaritmik ölçekteki günlük grafiği aşağıda gösterilmiştir. Şu an için yaklaşık 3765 TL seviyelerinden işlem göre Ethereum’un uzun vadeli grafiği üzerinde dikkat edilmesi gereken destek ve direnç seviyesini gözden geçirdikten sonra daha kısa vade için incelemeye devam edeceğiz. Grafikte siyah yükselen direnç çizgisine dikkat ediniz. Bu çizgi geçtiğimiz ...

Bağlantıyı kopyala