Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Paribu, Box Sekmesini ALICE ve TLM ile İşleme Açıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce, Paribu Box’ın kullanıcılara sunulacağını duyurmuştuk. Paribu Box piyasası henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan kripto projelerin, vaatlerini henüz gerçekleştirmeyen ama umut vaadeden ve henüz erken dönem sayılabilecek varlıkların alım ve satımının yapılabildiği bir bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak, Paribu, Box sekmesinin ALICE ve TLM ile işleme açıldığını duyurdu.

Paribu Box İlk Olarak ALICE ve TLM ile Geliyor

Paribu kullanıcıları, bugünden itibaren mobil uygulama ve web üzerinden Box sekmesi altında işlem yapabilecek. İlk aşamada ALICE ve TLM‘nin listeleneceği Box’ta yalnızca metaverse projelerinin olmayacağını da söyleyelim. Şirket, farklı alanlardaki projelere ait kripto varlıkları da listeleyeceğini belirtti. Ekosistemde bulunan erken aşama projelerin çoğuna Paribu üzerinden ulaşmak ve işlem yapmak mümkün hale gelecek.

paribu box sekmesini alice ve tlm ile isleme aciyor 2

Bu arada Box sekmesinin, kullanıcılardan gelen taleplerin etkisiyle oluşturulduğunu da belirtelim.

Box’ta listelenecek kripto varlıkların duyuruları, Paribu’nun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak.

18 ana ve 56 alt kripto listeleme kategorisine sahip olan Paribu, listeleme öncesi varlıkların amaç ve proje doğrultusunda kalitesini inceliyor. 

Yazar: Hazal Orta

Gitcoin’in Gelecek Planları & Web3 Hedefleri 

Consensus 2022 sektörden birçok kişinin katılımı ile birbirinden önemli isimlere ev sahipliği yaptı. Biz de Gitcoin CEO’su Kevin Owocki ile Consensus 2022’de Gitcoin’in gelecek planlarını, sistemin işleyişini ve web3 hedeflerini konuştuk. Toplulukları nasıl destekledikleri ve çalışma biçimleri hakkında bilgiler aldık. Web3 için Önemli Çalışmalarımı Var Consensus 2022, sektörden birçok proje ve uzmanın katılımı ile büyük ...

Bağlantıyı kopyala