Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Paribu, Dünya Kitapseverler Günü’nde okuyuculara ulaşıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünya Kitapseverler Günü’nde Paribu, Paribu Reads ile okuyucuları yeni kitaplarla buluşturuyor.

Paribu, doğru bilgiye ulaşma ve teknoloji ekosistemine yönelik kapsamlı içerikleri okuyuculara kazandırma kapsamında Paribu Reads ile dikkat çekmeye devam ediyor. Dünya Kitapseverler Günü’nde Paribu Reads, okuyucular ile buluşuyor.

Alex Tapscott’ın kaleme aldığı Dijital Varlık Devrimi, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’nde okuyucusuyla buluşurken, Turan Sert’in Sorularla DeFi kitabı da Storytel’de yer alacak.

Paribu, Paribu Reads ile okuyucularla buluşuyor

Türkiye’nin alanında önde gelen teknoloji şirketi ve kripto varlık işlem platformu Paribu, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’nde Paribu Reads’i okuyucular ile buluşturuyor.

Paribu, bu projenin çatısı altında finans, blokzincir ve teknoloji okuryazarlığının artmasını desteklemek için yeni kitapları okuyuculara sunuyor. Bu yılın kitabı ise, Alex Tapscott imzalı “Dijital Varlık Devrimi” olacak. Paribu, geçtiğimiz yıl da yazarın Blokzincir Devrimi kitabını okuyucuların kütüphanesine eklemişti.

Diğer taraftan, geçtiğimiz yıllarda okuyucular ile buluşan ve Turan Sert’in kaleme aldığı “Sorularla DeFi” kitabı da bugün itibarıyla Turan Sert’in kendi sesiyle Storytel’de.

Paribu, doğru bilgiyi okuyuculara sunuyor

Paribu Reads projesi aracılığıyla doğru bilginin merkezi olmayı planlayan Paribu, bugüne kadar üç kitabın okuyuculara ulaşmasına öncülük etti.

Paribu Reads çatısı altında bugüne dek; merkeziyetsiz finansa dair Bitcoin ve blokzincir hakkındaki temel bilgilerin kaynağı niteliğindeki Anthony Lewis imzalı “Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri” kitabı, kapsamlı bilgileri yalın ve anlaşılır bir dille okuyuculara aktaran Turan Sert’inSorularla DeFi” kitabı ve blokzincir teknolojisinin çok yönlülüğünü, farklı alanlarda nasıl konumlandırılabileceğini örneklerle anlatan Alex Tapscott ve Don Tapscott’ın kaleme aldığı “Blokzincir Devrimi” kitapları okuyucuyla buluşturuldu.

Yazar: BTCHaber

Marmaris Yangınını Anlatan Geyikli Gece NFT Koleksiyonu Satışa Çıktı

NFT dünyası oldukça büyük. Bir tarafta şirketler vizyonlarını yansıtmak amaçlı NFT’ler piyasaya sürerken, bazen de kazanç odaklı NFT yatırımları yapılabiliyor. Ancak NFT’ler çok daha fazlasına hizmet edebiliyor. Dijital Sanatçı Gökhan Doğan ve Müzisyen Özge Doğan, Marmaris’te yaşanan yangını anlatan bir NFT koleksiyonu tasarladı. Geyikli Gece NFT Koleksiyonu İsmini Turgut Uyar’ın Şiirinden Alıyor NFT sektörü özellikle ...

Bağlantıyı kopyala