Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Paribu, İki Yeni Reklam Filmi Yayınladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Türkiye’deki en yüksek hacimli kripto varlık işlem platformu olarak faaliyet gösteren Paribu, yeni reklam filmlerini yayınladı. Paribu iki yeni reklam filmi ile hem platformun hem de platformun sinyal sesinin günlük yaşamın önemli bir parçası haline gelişine odaklanıyor.

İki Yeni Paribu Reklam Filmi Yayınlandı

Paribu’nun yaklaşık 5 milyon kullanıcısı bulunuyor ve Türkiye’nin en yüksek hacimli kripto varlık platformu olmasıyla öne çıkıyor. Tüm bunlar aslında Paribu‘yu birçok kişinin günlük hayatının bir parçası yaptığının somut göstergeleri. Şimdi Paribu, iki yeni reklam filmi ile bunu görselleştirmiş durumda.

paribu iki yeni reklam filmi yayinladi

“Şehrin melodisi artık bu” çıkış noktası üzerinden hazırlanan reklam filmlerinde Paribu’nun ve sinyal sesinin artık ilan-ı aşkları, taraftar tezahüratlarını, hatta sokakta çalınan şarkıları dahi nasıl şekillendirdiği anlatılıyor.

Reklam filmlerinde görüyoruz ki Paribu‘nun sinyal sesi hem insanların hem de şehrin dinamikleri arasında.

Konuşmaların ve şehrin melodisinin değişiminin gösterildiği reklam filmleri, “Tüm bunların sebebi Paribu. Bu aralar herkesin aklında, dilinde, cebinde Paribu. Sen de Bitcoin dünyasına ilk adımını Paribu ile at” ifadesiyle son buluyor.

Paribu’nun kampanya kapsamında açık hava ilanlarında ve dijital mecralarda yayınlanacak kampanya görselinde ise bir rübik küp yer alıyor. Rübik küpte Bitcoin kelimesi ve Paribu amblemi yer alıyor. İlanlarda tıpkı rübik küp gibi zor ve karmaşık görünen kripto para işlemlerinin Paribu ile nasıl kolaylıkla çözüldüğüne işaret ediliyor.

Yüz binlerce kullanıcının kripto para dünyasına ilk adımını attığı Paribu’nun yeni kampanyası kapsamında yayınlanacak iki reklam filmi 20 Ekim 2021 itibariyle televizyonda, radyoda, gazetelerde, açık hava ilan panolarında ve dijital mecralarda yer bulacak.

Reklam filmlerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Yazar: Hazal Orta

FTX, FTX US ve Alameda Bölüm 11 İflas Başvurusunda Bulundu

Bir zamanların milyarder kişisi Sam Bankman-Fried’in dev kripto imparatorluğu çöktü. Sam Bankman-Fried FTX, FTX US ve Alameda şirketleri için Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. Sam Bankman-Fried İmparatorluğu İçin Yolun Sonu Göründü Sam Bankman-Fried (SBF), Twitter hesabı üzerinden son yaşanan olaylarla ilgili paylaşımda bulundu. SBF paylaşımında FTX, FTX US ve Alameda için Bölüm 11 iflas başvurusunda ...

Bağlantıyı kopyala