Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının Dördüncüsü Salı Günü Gerçekleştiriliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Blockchain ve Kripto Para dünyasının tanınmış üç ismi Paribu sponsorluğunda BTCHaber’in online canlı yayını KriptoVeteran’da buluşuyor.

Bir önceki yayınının 1 Eylül tarihinde gerçekleştirildiği KriptoVeteran buluşmaları, bu kez de 6 Ekim Salı günü gerçekleşecek yayınla ekranlara gelecek. Sektörün birbirinden değerli üç ismi; Cemil Şinasi Türün, Erkan Öz ve İsmail Hakkı Polat bu yayında bir araya gelerek kripto para dünyasına ve gündeme dair önemli konuları ele alacak.

KriptoVeteran buluşmalarının dördüncüsü olarak gerçekleştirilecek olan bu canlı yayında, ele alınacak konular şunlar olacak:

1. ABD seçimleri ve Trump’ın COVID+ çıkması dünya ekonomisini nasıl etkileyecek? Bitcoin ve kriptoparalar nasıl hareket edecek?

2. ABD’de Bitmex’e dava açıllması ve kurucularından birisinin tutuklanması ne anlama geliyor? Piyasalara etkisi ne olacak?

3. Venezüela, ABD yaptırımlarını aşmak için ekonomisini kriptoparaları mı emanet ediyor? İlginç gelişmeler ve olası senaryolar

4. Yeni Ekonomi Programı’ndan kriptopara piyasalarına vergi mi çıktı? İşin gerçeği ne?

5. Kriptopara ekosisteminin DeFi’den sonraki yeni gözdesi Non-Fungible Token (NFT) nedir? Gelecekte hangi alanlarda kullanılacak?

6. DeFi ekosisteminde neler oluyor? Ethereum ağındaki yüksek ücretler, alternatif platformları da harekete geçirdi. Bu işin sonu nereye varır?

6 Ekim Salı günü, saat 21:00’da başlayacak canlı yayınımızı takviminize eklemeyi unutmayın! Canlı yayını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

Yazar: BTCHaber

Finlandiya Ele Geçirdiği Bitcoin’leri Ukrayna’ya Bağışlayacak

Rusya’nın işgalinin ardından kripto odaklı milyonlarca dolar bağış alan Ukrayna, Finlandiya’dan da önemli bir bağış alacak. Öyle ki Finlandiya hükümetinin, suç operasyonlarında ele geçirdiği Bitcoin’i (BTC), Ukrayna’ya bağışlayacağı söyleniyor. Finlandiya Ele Geçirilen Bitcoin’ler ile Ukrayna’ya Yardım Edecek Birçok ülkenin yaptığı gibi Finlandiya da kripto konusundaki operasyonlarını yürütüyor ve yasa dışı olarak kazanlılan Bitcoin’lere (BTC) el koyuyor. ...

Bağlantıyı kopyala