Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının On Dördüncüsü Pazartesi Günü Gerçekleştiriliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasının önde gelen isimleri, Paribu sponsorluğundaki BTCHaber’in KriptoVeteran yayınlarında buluşmaya devam ediyor.

Bu kez on dördüncüsü gerçekleşecek olan KriptoVeteran buluşması, 19 Nisan Pazartesi günü ekranlara gelecek. Yayında kripto para ve blokzinciri dünyasının önemli isimlerinden Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

KriptoVeteran’ın bu bölümdeki konusu, son günlerin önemli gündem maddelerinden biri olan “Resmi Gazete’de yayınlanan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın kripto para yönetmeliği” olacak. 16 Nisan Cuma günü Resmi Gazete’de yayınlanan kripto para yönetmeliği ne anlama geliyor, bu gelişmenin kripto para kullanıcılarını nasıl etkileyebileceği konuları değerlendirilecek.

19 Nisan Pazartesi günü saat 21:00’da gerçekleşecek canlı yayınımızı izlemeyi unutmayın! Canlı yayını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yazar: Tuncay Aydıner

Blockchain Projesi Elrond Metaverse’e Odaklanacak

Metaverse son dönemlerde şirketlerin dikkatini oldukça yüksek oranda çekmiş durumda. Bir taraftan şirketler ticari marka başvurularını yaparken, diğer yandan yatırımcılar yatırımlarını artırıyor. Son olarak Blockchain projesi Elrond da metaverse odağını yansıtmak için adını MultiversX olarak değiştirdi. Elrond Yeni Markalaşma ile Metaverse’e Odaklanacak Şirketler oldukça büyük bir değişimden geçiyor. Sistemlerine Blockchain teknolojisi entegre edenler, yeni şirketleri ...

Bağlantıyı kopyala