Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Paribu, TL’ye Sabit TRYC’yi Listelediğini Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Paribu, yeni bir listeleme haberi duyurdu. Yapılan duyuruya göre Paribu, TL’ye sabitlenmiş olan kripto para birimi TRYC’yi listeliyor. Paribu kullanıcıları, platform üzerinden TRYC alımı ve satımı yapabilecek.

Paribu, TL’ye Sabitlenen TRYC’yi Listeledi

İtibari paralara sabitlenen kripto varlıklara stablecoin deniyor. USDT ve USDC gibi Amerikan dolarına sahip stablecoin’ler piyasanın en popülerleri arasında yer alıyor. Diğer yandan TL’ye sabitlenen de bir kripto para bulunuyor; TRYC. Son yapılan açıklamaya göre Paribu, TRYC’yi listeledi.

paribu tlye sabit trycyi listeledigini acikladi 2

Tokenın arkasında Paribu tarafından blok zincir ekosistemine katkı sağlayacak ürün ve yatırımlar yapmak üzere kurulan Stoken yer alıyor. Ethereum altyapısında çalışan her bir TRYC için banka hesaplarında 1 TL tutuluyor. Sistem, bağımsız deneyletleyiciler tarafından denetleniyor. Böylece TL karşılığı olmayan TRYC yaratılamıyor.

TRYC’nin şimdilik 50 milyon adetlik arzı var. Tabii daha sonra oluşabilecek taleple doğru orantılı olarak banka hesaplarında saklanan TL değerleri karşılığında arzın artırılması mümkün.

Yazar: Hazal Orta

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin Hakkında Konuştu

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ilgili değerlendirmede bulundu. Vladimir Tenev, resmi Twitter hesabı üzerinden Dogecoin’in internetin para birimi olma potansiyelinden bahsetti.  Robinhood CEO’su Dogecoin İnternet’in Para Birimi Olabileceğini Düşünüyor Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ilk olarak, herhangi bir kriptonun kullanılabilir bir para birimi haline gelmesi ...

Bağlantıyı kopyala