Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Paribu Web Sitesi ve Mobil Uygulamaları Güncellendi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu ve alanında öncü teknoloji şirketi Paribu, yaptığı yenilikçi çalışmalar ile adından sıkça söz ettirirken, bu kez yeni bir hamle ile geldi. Paribu, mobil uygulamasının ve web sitesinin tasarımında bazı güncellemeler yayınladı. 6 milyon Paribu kullanıcısını artık yeni bir arayüz ve yeni bir düzen bekliyor.

Paribu’nun Yeni Versiyonunda Neler Var?

Paribu CEO’su Yasin Oral, bir süredir, düzenlenen farklı basın toplantılarında yeni versiyonun yakın zamanda geleceğine açıklamalar yapıyordu.

Güncellemeler arasında ilk bakışta ana sayfadaki değişim dikkat çekerken, tek güncelleme burada değil. Bunun yanında Paribu’da hesap yönetim sistemi ile güvenlik tercihlerinizi ve hesap ayarlarınızı kolaylıkla inceleyebiliyor.

paribu web sitesi ve mobil uygulamalari guncellendi 2

Yapılan güncellemede, token verilerinin ön plana çıkarılmış olması da dikkat çekiyor. Bu güncelleme ile özellikle kripto para kullanıcılarının yapacakları işlemlerini kolaylaştırılması amaçlanıyor. Bunun yanında kullanıcı deneyimine önem verildiğini söylemek mümkün. Öte yandan yeni versiyon, kullanıcılara daha sade ve şık bir tasarıma sunmasıyla öne çıkıyor.

paribu web sitesi ve mobil uygulamalari guncellendi 3

Öne çıkanlar, en çok işlem görenler, favoriler ve değeri en çok değişenler seçenekleri de kullanıcıların detaylı verilere hızlıca ulaşmasını sağlıyor.

paribu web sitesi ve mobil uygulamalari guncellendi 4

Kullanıcılar ana sayfanın üst bölümünde yer alan cüzdan sekmesine tıkladığında sahip olduğu varlıkların türü ve miktarına kadar pek çok detayı görebilmesinin yanı sıra, Paribu’nun desteklediği merkeziyetsiz ağlara da varlık transferi yapabiliyor. Bildirimler bölümünde ise, hesabınızdaki son gelişmelere ve platformun gönderdiği duyurulara göz atabiliyorsunuz. Son olarak uygulamanın yeni hali hem iOS hem de Android’de indirilebilir durumda.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin’e talep şoku: Bu kurumsallar Bitcoin’e yöneldi!

Bitcoin’in (BTC) uzun süredir devam eden ayı piyasasına son veren ve boğa indikatörü olarak gösterilen spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) kurumsal talep artıyor. İşte spot Bitcoin ETF’lere yatırım yapan bazı şirketler… Kripto para piyasası, 2024’ün başından bu yana boğa döngüsünü yaşıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, ABD’de spot Bitcoin ETF’lerin işleme başlamasıyla yeni bir ...

Bağlantıyı kopyala