Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Pavilions Hotels & Resorts Kripto Para ile Ödeme Kabul Edecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyaca ünlü tatil köyü zinciri Pavilions Hotels & Resorts kripto para kabul edeceğini açıkladı. 

Şirketin Asya genel müdürü Scot Toon yaptığı açıklamada yarından itibaren müşterilerin konaklama için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. Bu hizmet için İngiliz ödeme sağlayıcısı Coindirect ile anlaşan şirket, Bitcoin, Ethereum ve kırktan fazla kripto para biriminde ödeme alacak. Bununla birlikte şirket, müşterilerinin Phuket ve Japon kasabası Niseko’daki mülkleri de kripto para birimleri ile satın alabilmesine izin verecek. Toon konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kripto para birimi, Pavilions’ın sonsuza kadar var olacağını gördüğü bir şey. Yakın zamanda ortadan kalkmayacak ve insanlar son birkaç yılda onu giderek daha fazla benimsiyorlar. İnsanlar perakende sektöründe bunu üstleniyor, bu yüzden seyahat alanında üstlenmek bizim için mantıklıydı.”

Toon ayrıca giderek daha fazla insanın kripto para birimlerini benimsediğini görmenin heyecan vereci olduğunu söyledi. 

Yazar: Dilek Sarı

Bitcoin ETF’leri için kritik süreç resmen başlıyor

Kripto piyasası, spot Bitcoin ETF başvurularından gelecek sonucu merakla bekliyor. BlackRock’ın başvurusu ile başlayan yükseliş Bitcoin‘i 26 bin dolardan 31 doların üzerine taşıdı. Makroekonomik baskılar, Bitcoin’e olan talepte düşüşe yol açtı. SEC’in ETF başvurusuna ilişkin kararı ise piyasanın yönüne doğrudan etki yapacak. SEC, son günlerde şirketlerin ETF başvurularını incelemeye almıştı. Böylece spot Bitcoin ETF’leri ile ...

Bağlantıyı kopyala