Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Paxful Kurucu Ortağı Yeni Kripto Planları Yapıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz aylarda iflas ettiğini açıklayan Paxful’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Paxful’un kurucu ortaklarından olan Ray Youssef, kripto alanında çalışmalarına devam etmeyi planlıyor.

Ray Youssef Cephesinden Yeni Kripto Girişimi

Paxful’un kurucu ortağı Ray Youssef, şirketinin bu yılın başlarında iflas etmesinin ardından eşler arası ticareti yeniden başlatmak adına yeni planlar yapıyor. Civ Kit isimli yeni girişim, “geliştiricilerin ve girişimcilerin kendi sansüre dirençli ve izinsiz küresel pazarlarını oluşturmaları için sunulan bir plan” olarak tanımlanıyor.

paxful kurucu ortagi yeni kripto planlari yapiyor 2

Youssef tarafından “durdurulamaz bir Pazar yeri” olarak nitelendirdiği yeni girişim, herkesin, her yerde, merkezi olmayan sosyal medyayı mümkün kılan bir protokol olan Lightning Network ve Nostr‘u kullanarak ticaret yapmasına imkan sağlayacak. Konu hakkında açıklama yapan Youssef şu ifadeleri kullandı:

Herkesin herkesle ticaret yapmasını mümkün hale getirmek istiyoruz. Yeni girişimimizle Venezuela’daki bir kişinin Rusya’daki bir kişiyle ticaret yapabilmesini mümkün hale getirmek için çalışıyoruz. Buna bir engel bulunmuyor ve bu ticaret için bir izin gerekmiyor.

Youssef’in bu girişimi, 2015 yılında Artur Shaback ile birlikte kurduğu ve Youssef’e dava açan Paxful’un iflasının hemen sonrasında geliyor.

Yazar: Burak Köse

Venom Vakfı, Iceberg Capital ile 1 Milyar Dolarlık Venom Girişim Fonu Başlattı

Abu Dhabi Global Market (ADGM) tarafından lisanslanan ve düzenlenen ilk Layer-1 blok zinciri olan Venom Foundation ve ADGM tarafından düzenlenen bir yatırım yöneticisi olan Iceberg Capital, Venom Ventures Fund adlı 1 milyar dolarlık bir girişim fonu başlatmak için ortaklık kurduklarını duyurdu. Fon, Blockchain teknolojisini kullanarak gerçek dünya sorunlarını çözen yenilikçi Web3 şirketlerine yatırım yapacak. Blockchain-agnostik ...

Bağlantıyı kopyala