Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Paxful Kurucu Ortağından Yeni Karar

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD Merkezli P2P Bitcoin borsası Paxful, geçtiğimiz günlerde operasyonlarını sonlandıracağını açıklamıştı. Paxful’un bu kararı sonrasında şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Ray Youssef, yeni bir açıklama yaptı.

Ray Youssef, Kişisel Fonlarını Geri Ödeme Yapmak İçin Kullanacak

Kısa bir süre önce operasyonlarını sonlandıracağını duyuran, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir P2P Bitcoin borsası olan Paxful’un kurucu ortağı ve CEO’su Ray Youssef yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Youssef, yasalara uymak ve çeşitli sebeplerle oluşabilecek hapis cezası gibi şeylerden kaçınmak için almış olduğu yeni kararını açıkladı. Youssef açıklamasında, kişisel fonlarını kullanıcılara geri ödeme yapmak için kullanacağını belirtti.

paxful kurucu ortagindan yeni karar 2

Youssef, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dondurulmuş fonların iadesiyle ilgili olarak mahkeme kararlarına uymadığı için hapse girme riskiyle karşı karşıya olduğunu ve bunun da kendisine böyle bir karar almasına ittiğini dile getirdi. Paxful kurucu ortağı böyle bir risk almak zorunda olduğunu aksi takdirde fonların unutulabileceğini ve kullanıcıların bu sebeple fonları bir daha asla geri alamama ihtimallerinin olduğunu dile getirdi. Tüm bunların yanında Ray Youssef, bu görevi yerine getirirken topluluktan da biraz sabırlı olmalarını talep etti.

Yazar: Burak Köse

Slashing Nedir? Neden Yaşanır?

Ethereum Blockchain ağı için kritik dönem için sayılı günler kaldı. Proof of Work konsensüs mekanizmasından Proof of Stake’e geçiş yapan Ethereum’un ilk adımı olan Merge, birçok kesim tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Bu noktada akıllara yeni bir konsensüse sahip olacak Ethereum hakkında sorular geliyor. Bunlardan biri de Ethereum’un Proof of Stake ile nasıl çalışacağı ...

Bağlantıyı kopyala