Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Paxos, 300 Milyon Dolarlık Fon Topladı

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Stabilcoin ve altın destekli tokenlarla adını duyuran New York merkezli firma Paxos, sessizce bir kripto altyapı imparatorluğu inşa ediyor. Şirket, 300 milyon dolarlık bir D Serisi finansman turunun ardından, değerin 2.4 milyar dolara yükseldiğini duyurdu.

Şirketin CEO’su Charles Cascarilla, yeni finansmanın Paxos’un operasyonlarını ölçeklendirme planlarını hızlandırmaya yardımcı olacağını ifade etti.

Kripto dünyasının olağanüstü bir büyüme yaşadığını ifade eden Cascarilla, sektörün ve Paxos’un farklı bir yörüngeye girdiğine inanıyor. Cascarilla ayrıca Paxos’un PayPal ölçeğinde 3-5 yeni katılımcı eklemeyi planladığını da duyurdu.

PayPal, kullancılarının kripto para alıp satmalarına izin vermesinin ardından, Paxos’un en önemli müşterilerinden biri hale geldi. PayPal, kendi kripto altyapısını kurmak yerine, bu işlemleri Paxos aracılığı ile gerçekleştiriyor.

Paxos’un Çalışmaları Sürüyor

Paxos, bankaların ve diğer firmaların blokzinciri üzerinde menkul kıymet alım satımlarını gerçekleştirmelerine izin veren araçlar da geliştiriyor. Bu araçlar hala deney aşamasında bulunuyorlar. Ancak şimdiden Credit Suisse gibi önemli şirketler test etmeye başladılar.

Cascarilla şimdilik Paxos’un kısmen sıfıra yakın faiz oranı ortamı nedeniyle karlı olmadığını söylüyor, bu da sahip olduğu nakit ve emtialardan çok az para kazanabileceği anlamına geliyor. Ancak şirketin diğer firmalarla yaptığı altyapı anlaşmalarından önemli miktarda gelir elde ettiğini ve Paxos’un çok geçmeden para kazanmaya başlamasını beklediğini de sözlerine ekledi

Yazar: Cem Yavuz

MicroStrategy CEO’su, Sonsuza Kadar Bitcoin Alacak

MicroStrategy kurucusu ve CEO’su Michael Saylor, Bitcoin (BTC) ve şirketi hakkında açıklama yapmaya devam ediyor. MicroStrategy CEO’su sonsuza kadar Bitcoin alabileceğini söyledi. Saylor Daha Fazla Bitcoin Satın Almak İstiyor Fox News kalanına katılan Saylor, Tucker Carison’ın sorularını yanıtladı. Saylor koronavirüs pandemisinin başladığı 2020 yılından itibaren Bitcoin’in (BTC) son iki yılda yüzde 229 gibi şaşırtıcı bir ...

Bağlantıyı kopyala