Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Paxos, Marcado Libre İle Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto şirketleri operasyonlarını genişletmek adına yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Bu noktada Paxos, Meksika özelinde önemli bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Paxos, Marcado Libre İle Stablecoin Ortaklığı Kurdu

Paxos, düzenlenmiş Pax Dollar’ı (USDP) Meksika’da kullanıma sunmak adına bölgenin en büyük şirketlerinden birisi olan Mercado Libre ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Şirket tarafından gün içinde yapılan açıklamada, ABD doları tarafından desteklenen stablecoin’ine Mercado Pago ödeme platformundan ülkedeki tüm müşterilerin erişebileceğini söyledi.

Son dönemde kriptoya olan yatırımlarıyla da dikkat çeken Marcado Libre‘nin servislerinden birisi olan Mercado Pago’nun yaklaşık 40 milyon aktif kullanıcıya sahip olan ve Meksika’da lider bir ödeme sağlayıcısı olduğunu belirtelim. Paxos tarafından yapılan açıklamada, ortaklığın şirketin Latin Amerika’daki yatırımlarının devamını temsil ettiğini dile getirdi. Paxos Latin Amerika Başkanı Arnoldo Reyes yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Meksika, milyonlarca kullanıcının temel finansal hizmetlere erişim sağlamak için ekosistemden yararlandığı dijital varlıklar için en aktif pazar yerlerinden biridir. Mercado Libre’nin Latin Amerika’da yenilikçi dijital varlık çözümleri aracılığıyla ticarete ve finansal hizmetlere erişimi demokratikleştirmeye devam etmesinin bir başka yolu da Mercado Pago bünyesinde USDP’nin kullanıma sunulmasıdır

Yazar: Burak Köse

Binance, artan incelemeler sonrasında yeni danışman atadı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bilindiği üzere son dönemde düzenleyici kurumların incelemesi altında, Binance, dünya çapındaki düzenleyicilerin artan ilgisiyle mücadele etmek için yeni bir hukuk danışmanı atadı. Binance’in Düzenleyici Zorluklarını Yönetme Görevi Yeni Bir İsme Emanet Kripto para borsası Binance, son dönemde çeşitli yasal zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Yaşanan bu durumlar sonrasında Binance, ...

Bağlantıyı kopyala