Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

PEPE, neden düşüyor? 

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

PEPE’nin benimsenmesini arttırmak için kullanılan çoklu imza cüzdanındaki değişiklikler sonucunda PEPE fiyatı son 24 saatte %20’ye varan değer kayıpları yaşadı. BTCHaber TV’nin bugünkü canlı yayınında, Gate Türkiye Araştırma Uzmanı Sevcan Dedeoğlu ile konuştuk, öne çıkan altcoin’leri de değerlendirdik.

Sevcan Dedeoğlu, düşüşe geçen Pepecoin’i ve altcoin piyasasını değerlendirdi. Dedeoğlu, Pepe’nin düşüşünü, cüzdan ve proje sahiplerinin arasındaki anlaşmazlıklarla beraber kötü niyetli birinin 17 trilyon değerinde PEPE’yi çalması ile gerçekleştiğini ifade etti. Dedeoğlu, içerdeki yatırımcının varlıklarının alınıp piyasaya boşaltılmasının küçük yatırımcıyı mağdur ettiğini ifade etti.

Sevcan Dedeoğlu, bu gelişmelerin güven kaybı oluşturduğunu ifade ederek, gelinen noktada ilk çıktığında yükselişi ile hayat değiştiren PEPE’nin hayat değiştiren düşüşüyle karşılaşıyoruz yorumunda bulundu.

Canlı yayında Sevcan Dedeoğlu öne çıkan altcoin’i de değerlendirdi. SHIBA’nın lansman sürecinde olduğunu ve yukarı yönlü hareketlilik için hacim barlarının azaldığını, SUI’nin haftalık da pozitif olduğunu ve kuvvetli bir satışla yukarı yönlü bir hareketi görebileceğimizi, NEXA’nın short işlemlerden devam etmekte fayda olacağını değerlendirdi.

Canlı yayında aynı zamanda, TERRA’nın, ATOM’un, ROSE’un, MAKER’ın, APTOS’un, GRT ve ARBITRUM’un ve diğer öne çıkan altcoinler’in teknik analizini değerlendirdi.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Yazar: Göker Bilgiç

Eski ABD Başkanı Trump’tan CBDC çıkışı

ABD’de başkanlık yarışı ivme kazanırken adaylık çabasındaki isimler kripto ile ilgili çalışmalarını güncelliyor. Ancak ülkenin eski Başkanı Trump’ın CBDC çıkışı inovasyon konusunda diğerleri kadar istekli olup olmadığını sorgulattı. Resmi adaylık için çalışmaları hızlandıran eski ABD Başkanı Donald Trump, Portsmouth’da yaptığı bir kampanya konuşmada, Fed’in ülkede bir merkez bankası dijital para birimi (CBDC) oluşturmasına “asla izin ...

Bağlantıyı kopyala