Bitcoin (BTC) $ 62,247.68 0.09%
Ethereum (ETH) $ 2,431.16 0.39%
BNB (BNB) $ 563.70 0.13%
Solana (SOL) $ 144.62 0.44%
XRP (XRP) $ 0.531464 0.14%
Cardano (ADA) $ 0.35035 1.15%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109667 0.04%
Al veya Sat Paribu

Piyasa Değerine Göre Yapay Zeka Coin’leri

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Yatırımcılar, OpenAI’nin ChatGPT’si, üretken AI ve benzer teknolojilerin popülaritesindeki patlamanın yanı sıra yapay zekanın blok zincirindeki bir sonraki en büyük adım olarak düşündükçe yapay zeka coin’leri de trend oluyor. Son dönemde en popüler teknolojilerinden birisi haline gelen yapay zeka ile ilgili olarak birçok haber ile karşılaşıyoruz. Yapay zeka her alanda kendisini gösterdiği gibi kripto para piyasasında da boy gösteriyor. Biz de sizler için piyasa değerine göre yapay zeka coin’lerini inceledik. Şimdi gelin hep birlikte yapay zeka coin’lerine bir göz atalım.

vsdgfdpiyasa degerine gore en iyi yapay zeka coinleri

The Graph (GRT)

The Graph IPFS ve Ethereum ile benzer olup Blockchain ağlarının sorgulanması amacıyla oluşturulmuş bir indeksleme protokolüdür. Bu sistemde isteyen her kullanıcı SubGraph ya da Alt Graph ismi verilen açık API oluşturabilir.

Piyasa Değeri: 696.878.784 dolar

Sıralama: 60. sırada yer alıyor.

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kraken, Coinbase, Paribu, BtcTurk…

vaerfpiyasa degerine gore yapay zeka coinleri

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai (FET), dünyayı değiştirebilecek inovatif bir projedir. Toplu öğrenmeyi sağlamak için IoT (Internet of Things) cihazlarını ve algoritmaları birbirine bağlayan yenilikçi bir platformdur.

Fetch.ai (FET), yüksek düzeyde ölçeklenebilir yeni nesil dağıtılmış defter teknolojisi ile oluşturulmuş merkezi olmayan ekonomik internetin üzerine toplu bir süper zeka olarak nitelendirilmektedir.

Özellikle Fetch.ai (FET) geçtiğimiz haftalarda fiyatında artış yaşanmıştı. Bu yükselişi Fetch.ai cüzdanına kullanımı daha kolay mesajlaşma, daha az sunucu etkileşimi ve daha hızlı yükleme süreleri gibi özellikler içeren bir yükseltmenin yayınlanmasından ardından geldiği düşünülüyor.

Piyasa Değeri: 225.045.607 dolar

Sıralama: 130. sırada

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kraken, Coinbase, Paribu, BtcTurk…

vawefdpiyasa degerine gore yapay zeka coinleri

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET, küresel olarak erişilebilir AI pazarı sayesinde herkesin AI hizmetlerini kolayca “oluşturmasına, paylaşmasına ve bunlardan para kazanmasına” olanak tanıyan blockchain destekli platformdur.

Piyasa Değeri: 240.132.432 dolar

Sıralama: 123. sırada.

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kucoin, Uniswap, CoinEx…

Snet Logo

Ocean Protocol (OCEAN)

Ocean Protocol, bireylerin ve işletmelerin verilerinin değerini kolayca ortaya çıkarmalarına ve ERC-20 tabanlı verileri kullanarak bu verilerden para kazanmalarına olanak tanıyan blok zinciri tabanlı bir ekosistemdir.

Piyasa Değeri: 164.896.539 dolar

Sıralama: 153

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kucoin, Coinbase, Kraken ve CoinW’dir.

ocean protocol coin nedir

iExec RLC (RLC)

iExec, blockchain tabanlı merkezi olmayan bilgi işlemin lider sağlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Blockchain, insanların bilgi işlem güçlerinin yanı sıra uygulamalardan ve hatta veri kümelerinden para kazanabilecekleri bir pazar ağı düzenlemek için kullanılır.

Piyasa Değeri: 134.105.222 dolar

Sıralama: 167

Bulunduğu Borsalar: Binance, Bitget, Coinbase, Kraken…

Yazar: Sena Karakılıç

Çin Merkezli Sigorta Şirketi Hong Kong’da İki Kripto Fon Başlattı

Birçok şirket kripto para birimleri konusunda çalışmalarını arttırıyor. Son olarak Çin hükümeti destekli CPIC Investment Management, blockchain yatırımı ve staking ile ilgili iki kripto fonu piyasaya sürüyor. Çin Merkezli Sigorta Şirketlerinden Kripto Fonu Büyük bir devlet şirketinin yeni kripto para birimi fonları başlattığı bildirildiğinden, Çin hükümeti kripto para birimi endüstrisinde sanıldığından daha fazla yükseliş gösteriyor ...

Bağlantıyı kopyala