Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Polkacity (POLC) Token Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Polkacity (POLC) token projesi, merkezsiz finans (DeFi), NFT’ler ve oyunculuk alanlarını bir araya getiren benzersiz bir kripto para platformudur. Kullanıcılar Polkacity platformu üzerinde sanal değerlere sahip olarak bu durumdan kar elde edebiliyor. Kullanıcıların sanal olarak kullanabilecekleri varlıklar arasında sanal taksiler, sanal enerji istasyonları ya da buna benzer hizmetler yer alıyor. Bu içerik boyunca Polkacity platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca Polkacity ekosisteminde kullanılan kripto para POLC token’ler hakkında da kullanıcıların ilgisini çekebilecek çeşitli verileri paylaşacağız.

Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi Polkacity (POLC) token, yatırımcıların veya kripto meraklılarının sanal bir şehirde çok çeşitli varlıkları satın almalarını sağlayan bir ekosistemdir. Burada kullanıcıların NFT, DeFi ve Polkadot (DOT) tabanlı ürünlerden faydalanması sağlanıyor. Polkacity projesi sınıfının en iyisi sanal deneyimleri garanti ediyor. Yatırımcılar, yalnızca enerji istasyonlarına ve sanal taksilere sahip olarak yatırımlarından makul getiriler elde etmeye teşvik ediliyor. Dijital bir şehir oluşturmak için NFT, Polkadot ve DeFi dünyalarını birleştiriliyor. Ekibe göre bu yenilik metaverse alanında gerçekleştirilen bir dönüm noktası olma özelliği taşıyor. Polkacity (POLC) token, yatırımcıların sanal bir şehirde sanal varlık satın almalarını sağlamak için blok zincirinin gücünü kullanan NFT tabanlı bir platformdur. POLC token projesi sıra dışı bir sanal yatırım deneyimini garanti eder. Platform, sanal taksilere, enerji istasyonlarına ve diğer temel hizmetlere sahip olarak kar elde edebileceğiniz bir yerdir.

POLC

Polkacity (POLC) token platformuna yatırım yaparak sanal varlıklar satın alabiliyorsunuz. Satın aldığınız her sanal varlık esasında bir akıllı sözleşmeye karşılık geliyor. Yani yapılan yatırımlar akıllı sözleşmeler ve blockchain teknolojisinin gücüyle güvence altına alınıyor. Paranızı yatırdığınız her varlık bir sözleşmeye aittir. Böylece varlıklarınız hala sizde olduğu sürece düzenli periyotlarla ödeme alabiliyorsunuz. Polkacity projesinin misyonu, dijital bir şehir aracılığıyla NFT, DeFi ve Polkadot dünyalarını birleştirmektir diyebiliriz.

Polkacity (POLC) Token Ne Zaman Çıktı?

Polkacity (POLC) token projesi 2021 yılının ilk aylarında faaliyetlerine başladı. Yılın ikinci çeyreğinde ekosistemde yer alan hizmetlerin geliştirildiğini görüyoruz. Proje birçok alanı bünyesinde barındıran ve gelecek vadeden bir yapıya sahip. DeFi alanı hızlı bir şekilde büyümeye devam ettikçe POLC token gibi projelerin varlık göstermesi de hızlanacak. POLC token ekibi NFT’leri de kapsayan ve kullanıcılarına kar elde ettirecek bir proje hayata geçirdi. Piyasada bu türlü projelerin yer alması kripto para ekosistemini bugün olduğundan çok farklı ve başarılı bir yere götüreceğe benziyor.

Metaverse terimi gelecekte sıklıkla karşımıza çıkacak ifadeler arasında gösteriliyor. 20 yıl önce sosyal medya ne demekse metaverse de şu an o anlama geliyor olabilir. Facebook gibi dünya sosyal medya devleri de bu gerçeği farketti. Mevcut platformlarını sanal gerçeklik (VR) ya da artırılmış gerçeklik (AR) gibi teknolojilerin yardımıyla birkaç adım öteye taşımak istiyorlar. Polkacity (POLC) token projesi de bu gerçeği fark etmişe benziyor. POLC token ekibi de metaverse alanını ve çok daha fazlasını içeren benzersiz bir ekosistem tasarladı. Bu ekosistemde kullanıcıların kendilerine sunulan çok sayıda avantajdan faydalanması hedefleniyor.

POLC NEDIR

Polkacity (POLC) Token Fiyatı Nedir?

Polkacity (POLC) token fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Bu başlıklardan POLC token’in en güncel fiyatını sürekli olarak inceleyebilmeniz mümkün. POLC token ekibi, projelerinin topluluğa tanıtılması için detaylı evraklar hazırlamamış. Ancak web kaynakları kontrol edildiğinde kullanıcıların ihtiyaç duyduğu verilere erişebilmek mümkün. Piyasa izleme platformu coinmarketcap üzerinden elde edilen verilere göre POLC token’ler toplamda 250 milyon adet arz edilecek. Dolaşımda ise yaklaşık 8,7 milyon adet POLC token bulunduğunu görüyoruz.

POLC Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 POLC token [mcryptocoin=”POLC” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. POLC token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”POLC” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. POLC token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”POLC” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”POLC” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Polkacity

POLC Token Kaç Dolar?                         

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 POLC token [mcryptocoin=”POLC” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle POLC token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,45 dolarla kaydetti. Bununla birlikte POLC token yılın en düşük seviyesini ise 0,099 dolarla belirledi.

Polkacity (POLC) Token Nasıl Çalışmaktadır?

Polkacity (POLC) token platformunun nasıl çalıştığını bu paragrafta inceleyelim. Polkacity topluluğunun bir üyesi olarak kaydınızı tamamladıktan sonra, bir sonraki adım sahip olmak istediğiniz varlığı seçmektir. Polkacity platformunda taksi ya da buna benzer hizmetler veya enerji istasyonu gibi seçim yapabileceğiniz çeşitli varlıklar vardır. Tercih ettiğiniz varlığı seçtikten sonra, sizinle paylaşılacak bir sözleşme adresi aracılığıyla para yatırma işlemine devam edeceksiniz. Ödemeniz onaylandıktan sonra süreciniz tamamlanıyor. Yatırımınızdan elde edeceğiniz gelirin her hafta cüzdanınıza yatırılacağı iddia ediliyor. Polkacity (POLC) token tamamen işlevsel hale geldiğinde, dijital bir otel gibi tek bir varlık aracılığıyla haftalık 13.125 POLC’ye kadar kazanabileceğiniz ekip tarafından ifade ediliyor. Bu ifadelerin gerçek olup olmadığını ya da bu platforma güvenilip güvenilmeyeceğini kullanıcıların kendileri takdir etmeliler.

Polkacity (POLC) Token Nasıl Satın Alınır?

Polkacity (POLC) token belirli borsalar üzerinden temin edilebilir. Bu borsalar arasında KuCoin, Gate.io, Uniswap ya da Bittrex gibi isimler bulunuyor. Bittrex borsası üzerinden USDT veya ETH kullanarak POLC token satın almanız mümkün.

Yazar: Ömer Uçar

Afganistan’da Bir Haftada 16 Kripto Borsası Kapatıldı

Afganistan kripto para borsaları üzerinde yeni bir yaptırım kararı aldı. Afganistan merkez bankasının sorunları ve dolandırıcılığı gerekçe göstererek kripto para ticaretinin durdurulması talimatı sonrasında polis borsalara baskın düzenledi. Afganistan Kripto Para Borsalarını Kapattı Kripto para birimleri dünya genelinde benimsenmeye devam ederken bazı devletler kriptoya karşı bir tutum sergiliyor. Afganistan merkez baklasının dolandırıcılıkları ve sorunları gerekçe ...

Bağlantıyı kopyala