Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Polygon, NFT İçerik Platformu Cere Network’ü Satın Alacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto dünyası yeni satın alımlar ile büyümeye devam ediyor. Özellikle son dönemde kripto şirketlerine yapılan yatırım ve iş birliklerinde gözle görülür bir artış görüyoruz. Son olarak popüler projelerden birisi olan Polygon, NFT odaklı bir içerik şirketi Cere Network‘ü satın alıyor.

polygon agida 24 milyar dolarlik kritik hata2

Cere Network, NFT İçerik Ürünü DaVinci’yi Polygon Ağında Başlattı

Merkeziyetsiz bir bulut protokolü olan Cere Network, DaVinci’nin Pazartesi günü lansmanını duyurdu ve Polygon‘da NFT‘ler aracılığıyla içerikten para kazanmayı nasıl sağlayacağını detaylandırdı. Cere ekibi yaptığı basın açıklamasında DaVinci’nin eğlence sektöründe içerik oluşturmaya odaklanacağını belirtti.

Ana kullanım durumu, içerik oluşturuculara hayranlar için özel içeriğin üretilebildiği NFT’leri basma yeteneği verecek. Ek olarak platform, içerik oluşturuculara içeriklerini NFT sahiplerine göre uyarlamalarına yardımcı olacak analiz araçları da sunacak.

Çoğu NFT içeriği bugün Blockchain depolanmasa da, Cere kurucu ortağı Fred Jin, projenin sorunu NFT’leri Polygon ekibiyle merkezsizleştirerek çözdüğünü söylüyor. Jin şu ifadelere yer verdi:

“Çoğu NFT içeriği Blockchain’de güvenli bir şekilde saklanmıyor. Bu bir sorundur çünkü NFT’niz içeriğini ve ilişkili değerini kaybedebilir. DaVinci platformu, bu sorunu Cere DDC’nin güvenli merkezi olmayan içerik teslimi yenilikleri aracılığıyla çözüyor.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Prof. Dr. İlber Ortaylı, İstanbul Fintech Week’te konuşacak

Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR) desteğiyle, KOOP Ventures tarafından bayram sonrası 16-17 Nisan tarihlerinde Fişekhane’de düzenlenecek olan Yakınsama: Web2 ve Web3 Dünyaları Bir Araya Geliyor” temalı IFW’24’te katılan Prof. Ortaylı, “Finansın Kökenleri ve Medeniyetin Yükselişi” başlıklı sohbet programıyla etkinlik katılımcıları ile buluşacak. Web3, dijital paralar, yapay zekâ, işletmelerde finansal teknolojilerin kullanımı, dijital bankacılık, tokenlaştırma… İstanbul, 16-17 Nisan’da finans teknolojilerinde mevcut tüm çözümlerin ve gelecek ...

Bağlantıyı kopyala