Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

POMC, BTC Destekli Krediler ile Lüks Otomobil Satacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Post Oak Motor Cars (POMC) ve kripto varlık depolama şirketi olan NYDIG kısa süre önce ortak oldu. Bu ortaklık Houston merkezli otomobil satıcısının, Bitcoin destekli krediler ile lüks araba satmasını sağlayacak.

Bu işbirliği ile POMC müşterilerinin saklama ve borç verme dahil olmak üzere eksiksiz bir “Bitcoin Hizmetleri” seti elde etmelerini sağlayacak. 

Söz konusu olan duyuruda, bu işbirliği ile POMC müşterilerinin, NYDIG’nin kurumsal düzeydeki yüzde 100 soğuk depolama saklama çözümüne erişim sağlayacağı söylendi.

POMC BTC ile Finanse Edilen İlk Lüks Otomobilini Sattı

İşbirliği ile POMC’nin Bitcoin varlıklarını daha fazla genişlemeyi finanse etmek için kullanmasını ve şirket çalışanlarının maaşlarının bir kısmını Bitcoin’e tahsis etmelerini sağlayacak.

pomc btc destekli krediler ile luks otomobil satabilecek 2

Buna ek olarak; POMC, Woodlands, Texas’taki yeni lokasyon, şirketin Bitcoin tarafından finanse edilen ilk adresi olmuş olacak.

Ayrıca POMC’nin tüketicilerinden biri, NYDIG’de tutulan Bitcoin ile finanse edilen bir Rolls Royce Ghost satın aldı.

NYDIG Baş İnovasyon Sorumlusu Patrick Sells konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu ortaklık, Amerikalıların uzun vadeli Bitcoin varlıklarını satmadan USD karşılığında borç alarak Bitcoin’lerinin harcama gücünü açığa çıkarmalarına yardımcı olmaya başladığımız için önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Türkiye Gelecekte Gelişmiş Ülke Olabilir mi?

Kıymetli okuyucular, bu hafta sizlerle ilginç bir soruyu tartışmak istiyorum. Biz ve bizim gibi ülkeler neden kalkınamıyor? Para parayı mı çekiyor? Biz ne yaparsak yapalım gelişmiş ülke olamayacak mıyız? Bu sorular zaman zaman hepimizin aklından geçiyor. Ama yanıt bulması gerçekten zor sorular. Günümüz koşullarında bir iş kurabilmek, bir fikri hayata geçirebilmek için gerekli olan faktörler: ...

Bağlantıyı kopyala