Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

PostFinance, Kripto Ticareti ve Saklama Hizmetleri Sunacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimlerinin hızla benimsenmesi ile beraber bu alandaki çalışmalarda artış göstermeye başladı. İsviçre postanesi bankacılık kolu aracılığıyla PostFinance, kullanıcılardan gelen artan talebin ardından bir alım satım ve saklama ürünü sunarak kripto para birimi girişini genişletme planlarını duyurdu.

PostFinance’den Kripto Ticareti ve Saklama Hizmetleri Hamlesi

İsviçre postanesi bankacılık kolu aracılığıyla PostFinance, kripto ticareti ve saklama hizmetleri sunacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; en geç 2024 yılına kadar kullanıma sunulması muhtemel olan hizmet, bankanın ülkedeki ilk kripto para birimi ürünlerinden bağımsız olacak.

postfinance kripto ticareti ve saklama hizmetleri sunacakss

PostFinance perakende bankacılık başkanı Sandra Lienhart konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Müşterilerimiz bu pazara kendi bankaları aracılığıyla doğrudan erişim istiyor. Bunun yanında son 18 ayda kripto para birimlerinin artan kurumsallaşması göz önüne alındığında, pazara girmek için ideal bir zaman oldu.

Ayrıca belirtmek gerekirse söz konusu yeni hizmet, diğer dış ortaklarla devam eden görüşmelerle birlikte, öncelikle kripto para birimlerinin alım satımını ve muhafazasını içerecek. 

PostFinance, çeşitli kripto ürünleri sunmak için JPMorgan Goldman Sachs, Citibank ve Fidelity gibi önde gelen küresel borç verenlere katılıyor. 

Yazar: Sena Karakılıç

Kripto Şirketleri, Önemli İsimleri Bünyesine Kattı

Kripto sektöründe düzenleyici baskıları devam ediyor. SEC’in kripto borsalarına açtığı davalar piyasayı sarstı. Buna rağmen Binance, Circle ve Kraken, SEC gölgesinde önemli isimleri transfer etti. Kripto Şirketleri, Yeni İsimleri İşe Aldı ABD piyasa düzenleyicisi SEC‘in dava açtığı kripto borsası Binance, OKX’in marka ve ortaklıklar başkanı Rachel Conlan’ı transfer etti. Borsadan son bir haftada 2 milyar ...

Bağlantıyı kopyala