Bitcoin (BTC) $ 62,039.62 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,420.44 0.01%
BNB (BNB) $ 561.62 0.03%
Solana (SOL) $ 143.62 0.29%
XRP (XRP) $ 0.529964 0.31%
Cardano (ADA) $ 0.348322 1.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108903 0.35%
Al veya Sat Paribu

Postmates Kurucusu Bastian Lehmann, Kripto Girişimini Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Uber tarafından satın alınan yemek tedarik hizmeti Postmates‘in kurucusu Bastian Lehmann‘ın, Web3’e giriş yapmak için kripto para birimi sektöründe bir girişim başlatmaya karar verdi.

Bastian Lehmann’dan Web 3 için Kripto Girişimi

Yıllık 1 milyar dolar geliri olan Postmates şirketinin Kurucusu Bastian Lehmann, kripto girişimi başlattığını duyurdu. Lehmann’ın LinkedIn profili, Alman fintech yayını Finance FWD’ye uygun olarak, Tiptop Labs adının altında ABD’nin Delaware eyaletinde bir kuruluşu kaydettirmek için başvuruda bulunduğunu gösteriyor.

postmates kurucusu bastian lehmann kripto girisimini baslatti 1

Detaylandırmak gerekirse Tiptop Labs’ın web sitesi, itibari para ile kripto arasında köprü kuran bir parasal çözüm oluşturmak için yola çıkacağını söylüyor. Şirket ayrıca şu anda “fiat ve kriptonun kesiştiği” teknikler üzerinde çalışmak için bir blok zinciri mühendisi de arıyor.

Son olarak belirtmek gerekirse kripto para sektörünün büyümesi ile beraber birçok şirket bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. En son örnek vermek gerekirse Binance, Web 3 seçeneklerini geliştirmek için bir dizi eski Microsoft ve Agoda yöneticileriyle çalışmıştı. 

Yazar: Sena Karakılıç

Paydek, Latin Amerika’da da ‘RippleNet’ Dedi

Birleşik Krallık’ta birçok farklı ödeme teknolojileri şirketi bulunuyor. Paydek de bunlardan biri. Paydek, daha önce yaptığı açıklamalarda, Afrika pazarı için Ripple‘ın altyapısını kullanacağını duyurmuştu. Şimdi ise bu ağı biraz daha genişletiyor. Paydek, Latin Amerika pazarında da RippleNet ağını kullanacağını duyurdu. Paydek, Latin Amerika çalışmaları için Localpayment isimli şirketle anlaştı. Paydek, RippleNet ile Gerçek Zamanlı Ödemeleri ...

Bağlantıyı kopyala