Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Proof Collective Cephesinden NFT Hack Açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Popüler NFT içerik oluşturucusu Kevin Rose kısa bir süre önce hacklendiğini açıklamıştı. Gerçekleşen 1 milyon dolarlık hack saldırısı ardından Rose’un kurucusu olduğu Proof Collective cephesinden açıklama geldi.

Proof Collective Yetkilisi Hack Saldırısı Sonrasında Açıklama Yaptı

NFT içerik oluşturucusu Kevin Rose’un kurucusu olduğu NFT toplama organizasyonu Proof Collective’in mühendislikten sorumlu başkan yardımcısı Arran Schlosberg, kurucusu Kevin Rose’un dün hacklendikten sonra şirketin NFT’leri hakkında açıklamalarda bulundu.

proof collective cephesinden nft hack aciklamasi 2

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Arran Schlosberg, Proof Collective NFT’leri, Ether ve diğer varlıklarının erişim için birden fazla onay gerektirdiğini açıkladı. Proof Collective, sahibine topluluğa erişim imkânı sunan NFT’ler satıyor. Dünyanın en büyük NFT pazar yeri olan OpenSea verilerine göre şirketin NFT’lerinin her birisi en az 32 ETH (51.680 dolar) değerinde.

Arran Schlosberg açıklamasında, hack’in OpenSea’nin akıllı sözleşmesi tarafından kabul edilen hazırlanmış bir imzayla sınırlı kaldığını açıkladı. Proof Collective saldırıyı fark ettikten sonra, Arran Schlosberg ve başka bir Proof Collective mühendisleri durumu araştırdı ve saldırıyı engellemeye çalıştı. Schlosberg, şimdi Proof Collective’in OpenSea ve web3 cüzdan şirketi olan Ledger’daki dolandırıcılıkla mücadele eden ekiplerle birlikte çalışma sağladığını ve “hukuk dahil” tüm yolları değerlendirdiklerini belirtti.

Yazar: Burak Köse

Electronum (ETN) Coin Nedir?

Electroneum (ETN) mobil cihazlara yönelik geliştirilmiş anlık bir ödeme platformu olarak ifade ediliyor. Electonum ekibi kullanıcılarına hızlı ve güvenilir işlemler sunmayı hedefliyor. Kripto para ekosistemine büyük ölçüde katkı sağlayacak bu platformun kripto paraların benimsenme oranına da tesir edeceği fikri hakim. Bu içerik boyunca Electromun platformundan, platformun kripto parası ETN coin’lerden bahsediyor olacağız. Electroneum platformundaki kullanıcılar ...

Bağlantıyı kopyala