Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Protocol Ventures Kepenk İndirmeye Hazırlanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe yapılan yatırımların sayısı giderek artıyor. Bir taraftan sektöre yeni şirketler katılırken diğer taraftan bazı şirketler iflasa sürükleniyor. Son olarak Bloomberg‘ün haberine göre Multicoin Capital, Pantera Capital ve Electric Capital gibi şirketlere yatırım yapan kripto fonu Protocol Ventures, operasyonlarını sonlandırmaya hazırlanıyor.

Protocol Ventures Kepenk Indirmeye Hazirlaniyor

Protocol Ventures Yaptığı Yatırımlar Sonrası Şirketi Kapatıyor

Protocol Ventures, 2017 yılında kripto para birimleri için ilk yatırım fonu olduğu bildirilen seri girişimci ve risk kapitalisti Rick Marini tarafından kuruldu. Fon, Marini’nin 1 milyon dolarlık kendi parasıyla başlamıştı ve o sırada 100 milyon dolar toplamayı umuyordu. Ancak işler plandığı gibi gitmesi. Öyle ki Bloomberg raporuna göre, Protocol’ün fonundaki yatırımcılar geçtiğimiz yıl yüzde 90‘a varan oranda varlık kaybetmiş olabilir.

Bloomberg tarafından paylaşılan detaylara göre Protocol Ventures, bu ve benzeri nedenlerden dolayı şirketi kapatma kararı aldı. İsmini vermek istemeyen kişilerce açıklandığı üzere şirket, operasyonlarını kapatmak için bu yılın sonu veya gelecek yılın ilk çeyreğini bekliyor. Bununla birlikte Protokol Ventures’ın ekim ayı sonunda yatırımcılara hareket hakkında bildirimde bulunduğu bildiriliyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

İki devden spot Ethereum ETF’ine tam destek

Grayscale CLO’su Craig Salm ve BlackRock CEO’su Larry Fink, spot Ethereum ETF’lerini savundu. Spot Bitcoin ETF’leriyle sektöre damga vuran iki dev şirketin yetkili isimleri, önemli mesajlar verdi. Bitcoin’in (BTC) boğa koşusu yaşamasında ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasında spot Bitcoin ETF’lerin büyük bir katkısı oldu. Spot Bitcoin ETF’ler, BTC’de arz şoku yarattı. Spot Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala