Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

PSG, Chiliz ile blokzincir dünyasında tarihe geçti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Avrupa’nın en ünlü futbol takımlarından Paris Saint-Germain (PSG), Chiliz (CHZ) ile devam eden ortaklığını yeni hamlesiyle pekiştirdi.

Cointelegraph’ın haberine göre Chiliz kurucusu Alexandre Dreyfus, Paris Saint-Germain kulübünün Web3 sorumlusu Pär Helgosson ile Paris’te görüştü. Görüşme sonrasında PSG, fan tokenini listelediği Chiliz blokzincirinde doğrulayıcı olmayı kabul etti. Fransız futbol devi, bu gelişme ile birlikte blokzincir ağında doğrulayıcı rolü üstlenen ilk spor takımı olarak tarihe geçti.

PSG geri alım programını başlatıyor

Chiliz kurucusu Dreyfus, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak haberi doğruladı. Kaynaklara konuşan PSG Web3 sorumlusu Helgosson, ağ üzerinden elde edilen gelir ile PSG tokenleri geri satın alacaklarını belirtti. Fransız futbol devi blokzincir üzerinde kendi kendine gelir üreten bir model oluşturmayı hedefliyor.

Helgosson, genişleyen Chiliz ortaklığının sonucu olarak PSG token sahiplerine yeni etkinlik ve ödüller sunmayı amaçladıklarının altını çizdi.

psg fan token

Duyurunun ardından büyük borsalarda işlem gören PSG fan token bir günde yüzde 6,50 değer kazanarak 3,68 dolara yükseldi. PSG, anlık olarak 3,90 doları gördü.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Bakanlık Gelire Endeksli Senet İhracını Başlattı

Hazine ve Maliye Bakanlığı bu gece açıklayacağını söylediği, ekonomik sıkıntıları önlemek adına ilk adımını attı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ekonomiyi düzeltmek için gelire endeksli senet ihracını başlattı. Gelire Endeksli Senet Nedir? Gelire Endeskli Senet ihraçlarında getiriler, Kamu İktisadi Teşebbüsü statüsündeki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Devlet Malzeme Ofisi (DMO), Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) ve ...

Bağlantıyı kopyala