Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

QCP’den Bitcoin için net sinyal: Boğalar ringe döndü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

QCP, Bitcoin’in 74.000 dolara ulaşabilecek bir yükseliş gerçekleştirebileceğini aktardı. QCP, yayımladığı analizde ABD’den gelen verilere dikkat çekti.

QCP Capital, gün içinde Telegram üzerinden bir piyasa analizi yayımladı. Daha önce sık sık boğa sinyali veren QCP, bu analizinde de benzer bir görüş belirtti.

QCP, ABD’den gelen enflasyon verilerinin risk varlıklarında bir kırılmayı tetiklediğini dile getirdi. Analizde, BTC’nin makroekonomik verilerden gelen pozitiflikle birlikte yükseliş momentumunu yakalayacağı ifade edildi.

Bitcoin analiz qcp

QCP’nin analizi Bitcoin için olumlu

ABD’den gelen enflasyon verileri ve faiz politikasına yönelik görüşler Bitcoin (BTC) fiyatını etkiliyor. BTC, makroekonomik veriler ile şekillenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün ABD enflasyon verileri açıklandı. Yıllık enflasyon, yüzde 3,4 seviyesine geriledi. Enflasyon verisinin açıklanmasıyla birlikte BTC’nin 64.000 dolara yükseldiği görüldü. Bu bölgede biraz oyalanan BTC, boğaların iştahını çekmeyi başardı. BTC, boğalardan gelen alım baskısıyla birlikte 66.000 doların üzerine çıktı.

QCP Capital, ABD’den gelen verilerin BTC’yi 74.000 dolar seviyesine geri götürebileceğini aktardı. Analizde, yıl sonu için 100.000 dolar ila 120.000 dolar arasında fiyat hedefi verildi.

QCP, Millenium ve Schonfield’in spot Bitcoin ETF yatırımlarına dikkat çekti. Analizde, ABD’deki kurumsalların Bitcoin’e gelmeye devam edeceği ve BTC’deki arz kıtlığının tetikleneceği aktarıldı.

15 Mayıs verilerine göre, spot Bitcoin ETF’lerinde 302,97 milyon dolar net para girişi gerçekleşti. Kurumsal talebin artması, BTC’nin yükselişe geçmesi ve benimsenme oranlarındaki artış spot Bitcoin ETF’lerine pozitif yansıdı.

QCP’ye göre, kurumsal benimsenme haricinde, azalan enflasyon ve ABD seçimleri de BTC’de itici güç olacak. BTC’de boğa piyasası yeniden başlayacak.

QCP, benzer bir analizi halving’ten sonra yayımlamıştı. 23 Nisan tarihinde, kurumsal talebin patlayacağı ve BTC’de arz kıtlığı yaşanacağı aktarılmıştı.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Ukrayna, Avrupa Blockchain Ortaklığına Katıldı

Rusya’nın işgale devam ettiği Ukrayna’da kripto endüstrisi büyümeye devam ediyor. Savaşın devam ettiği Ukrayna’ya Avrupa Blockchain Ortaklığı (EBP) için gözlemci statüsü verildi. Avrupa Blockchain Ortaklığına Ukrayna’da Katıldı Ukrayna, Blockchain konusunda bir Avrupa Birliği stratejisi geliştirme ve kamu hizmetleri için Blockchain altyapısı oluşturma girişimi olan Avrupa Blockchain Ortaklığı’nda gözlemci olarak kabul edildi. Ukrayna için verilen gözlemci ...

Bağlantıyı kopyala