Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Rally Token (RLY) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Rally Token (RLY) kendi topluluğu tarafından yönetilen merkezsiz bir platform olan “Rally”nin kripto parasıdır. Rally platformu içerik geliştiricileri için daha adil ve kaliteli bir ekosistem meydana getirmeyi hedefliyor. Kullanıcılar bu platformda kendilerine sağlanan onlarca avantajdan faydalanarak daha iyi bir içerik geliştirme ekosisteminin bir parçası haline gelebilecekler. Blockchain teknolojisi ile içerik geliştiricilerini bir araya getirmeyi hedefleyen Rally ekibi ortaya yazımıza konu olan platformu çıkardı. Bu platform ile ilgili tüm işlemlerde Rally token (RLY) kullanılıyor. Rally platformunun kripto para ekosistemine neler kazandırdığını ve bu platformun özelliklerini bu içerik boyunca tartışacağız. Ayrıca platformun kripto parası RLY token’lere yönelik birtakım ilgi çekici verileri de burada paylaşacağız.

Rally token (RLY) projesi dijital girişimcileri, kripto para piyasasındaki tanınmış isimleri ya da markaları hedefleyerek faaliyet veriyor. İçerik oluşturucularının herhangi bir bireysel sosyal medya platformuna bağlı kalmadan kendi topluluklarında daha iyi bir hizmet alması Rally ile mümkün. Üstelik bu platformda kullanıcıların para kazanmaya benzer fırsatları da elde etmesi imkanı sağlanıyor. Sonuç olarak ortaya Rally platformunun kurduğu ekonomik sistem çıkıyor. Bu sistemin temel unsurlarından birisi de Rally token’ler. Rally platformunun en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de merkezsiz bir yapıya sahip oluşu. Kendi topluluğu tarafından yönetilen Rally platformu, kullanıcılarına sayısız avantajlar sağlıyor. İçerik oluşturucular artık aracı ücretlerinden veya üçüncü taraf platform kontrollerinden bağımsız bir şekilde çalışma yürütebilecek. Rally sayesinde kullanıcılar ücretsiz olarak kendi token topluluklarını oluşturabilir. Ayrıca hayranlar da bu platformda unutulmamış. Platformu kullanan içerik geliştiricilerinin hayran kitlesi de bu yeni platformdan en iyi şekilde faydalanacak.

Rally token

Rally Token (RLY) Ne Zaman Çıktı?

Rally token (RLY) platformu çalışmalarına 2018 yılında başladığı çıkarımını yapıyoruz. Platformun token’i RLY token’lerin borsalarda ilk işlemlerini görmesi ise 2020 yılının son zamanlarına denk geliyor. Bu verilerin piyasa izleme platformu CoinMarketCap tarafından sağlandığını belirtelim. İçerik geliştiricilerinin daha iyi imkanlara kavuşmasını hedefleyen bu platform görünüşe bakılırsa yoluna devam etmek için gerekli olan ilgiyi kullanıcılardan almayı başarmış. Blockchain, merkezi olmayan, güvenli bir veritabanı teknolojisidir. Bu teknoloji bir dijital deftere bağlı bloklar olarak girilen gerçek veri zincirlerini ifade eder. Kripto para birimleri, temel veritabanları olarak blok zinciri kullanılarak oluşturulmuştur, bu da işlemlerin merkezsizleştirilmesine imkan veriyor. Bunun yanında bu teknoloji sayesinde anında ve güvenli işlem gerçekleştirmek mümkün.  Temel olarak, blockchain kriptoyu güvende tutar ve gerçek zamanlı olarak herkesle, her yerde işlemlere olanak tanır.

Rally token (RLY) ekibi de bu teknolojiden en iyi şekilde faydalanarak içerik geliştiricilerini hedef alan bu platformu ortaya koydu. Platform dahilinde sunulan hizmetleri yazının takip eden kısımlarında bulabilirsiniz. Rally token ekosisteminin birtakım zenginliklerden meydana geldiğini biliyoruz.

RLY

Rally Token (RLY) Fiyatı Nedir?

Rally token (RLY) fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan erişmek mümkün. Rally token ekibi projenin kripto para topluluğuna tanıtımı adına detaylı verilerin de yer aldığı bir tanıtıcı evrak hazırlamamış. Bunun yerine platformun web sayfası ve çeşitli piyasa izleme siteleri üzerinden ilgili veriler ulaştık. Bu verilere göre Rally token’lerin piyasaya toplamda 15 milyar adet arz edileceği söyleniyor. RLY token’lerin sınırlı arzlı olduğunu belirtmemiz yanlış olmaz. Ancak şimdiye dek bu miktarın yalnızca %14’ü kullanıcılara sunulmuş. Başka bir deyişle dolaşımda bulunan Rally token adeti yaklaşık 2,16 milyar civarında seyrediyor.

Rally Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Rally token [mcryptocoin=”RLY” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Rally token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”RLY” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Rally token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”RLY” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”RLY” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Rally Token Kaç Dolar?                          

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Rally token [mcryptocoin=”RLY” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle Rally token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,66 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Rally token yılın en düşük seviyesini ise 0,043 dolarla belirledi.

Rally nedir

Rally Token (RLY) Nasıl Çalışmaktadır?

Rally token (RLY) platformu içerik geliştiricilerinin daha kaliteli ortamlarda hizmetler almasını hedefleyen bir kripto para projesidir. Bu kapsamda, blockchain teknolojisinin de yardımıyla bir ekosistem meydana geliyor. Rally token’ler ise bu ekosistemi işlevsel hale getiren ve buradaki tüm işlemlerde kullanılan kripto değerler olarak dikkat çekiyor. RLY token’ler Ethereum (ETH) altyapısını kullanan ve ERC-20 token standardını takip eden kripto paralar.

İçerik geliştiricileri Rally ekosistemi dahilinde kendi sosyal token’lerini oluşturabilecek. Bu sayede kendi ekonomileri adına hızlı, gerçekçi ve nitelikli çözümler uygulayabilecekler. Üstelik kullanıcıların herhangi bir teknik bilgi birikimi olmadan kolaylıkla bu işlemi gerçekleştirebilmesi mümkün hale getirildi. Bunların yanı sıra platformda kullanıcılardan istenen ücretlerin bir hayli düşük seviyede olduğu da ifade ediliyor.

Rally Token (RLY) Nasıl Satın Alınır?

Rally token (RLY) belirli borsalar aracılığıyla temin edilebilir. Bu borsaların başında Coinbase geliyor. Coinbase kullanıcıları çok sayıda işlem çifti vasıtasıyla RLY token sahibi olabilirler. Ayrıca Uniswap, Huobi Global, Bithumb, Kucoin, Gate.io ya da LBank gibi kripto para borsaları da Rally token’i platformlarında destekliyor. Bu borsalar aracılığıyla da RLY token satın alabilirsiniz.

Yazar: Ömer Uçar

Ponzi dolandırıcılığı nedir? Kripto tarihinin en büyük Ponzi şemaları

Finans ve ekonomi tarihinde dolandırıcılar türlü yöntemler kullansa da en büyük etkiye sahip sistemlerin arasında saadet zincirleri, bir diğer adıyla Ponzi şemaları, yüksek kazanç vaadiyle mağdurlar yaratmaya devam etti. Sosyal etkileşimler yoluyla çığ gibi büyüyebilen Ponzi şemaları, bireyler nezdinde tanınırlığının artmasıyla kripto para dünyasında da sık sık karşımıza çıkmaya başladı. Kripto paraların popülerliğini kullanmak isteyen ...

Bağlantıyı kopyala