Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

RING Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

RING coin, Darwinia Network adı verilen bir blockchain platformunda kullanılan kripto paradır. Bu platformun kripto para piyasasındaki farklı blok zincirleri arasında işlem yapılabilmesine imkan verdiği biliniyor. Kripto para piyasası başlangıçtan beri bir hayli genişledi. Piyasada çok sayıda token ve çok sayıda coin yer alıyor. Birden fazla blockchain ağının bulunması farklı konsensüs algoritmalarının benimsenmesi anlamına gelebiliyor. Sonuç olarak farklı teknik özelliklere sahip farklı ilkeleri benimseyen kripto paralar piyasada işlem görüyor. Kullanıcılar zaman zaman bu farklı blok zincirlerinin uyumlu olmasına ihtiyaç duyuyor. Özellikle akıllı sözleşmelerin ya da merkezsiz uygulamaların yaygın şekilde kullanılmasıyla bu ihtiyaç daha da yükseldi. Darwinia Network ekosistemi kullanıcıların bu ihtiyacına karşılık vermek için tasarlandı. Bitcoin (BTC) öncüğünde tanıtıdığımız blockchain teknolojisi bugün kendisine oldukça geniş bir kullanım alanı buldu. Devletler hatta bazı geleneksel bankalar bile bu teknolojinin gücünün farkına vararak belirli nispette bu teknolojiden faydalanmanın yollarını arıyor. Teknolojinin kendisine geniş bir kullanım alanı bulması demin bahsettiğimize benzer ihtiyaçlar ortaya çıkarıyor. Dünyanın gittikçe blockchain teknolojisine daha da fazla entegre olacağını savunan RING coin ekibi geleceğe dönük bir yatırım yapıyor. Blockchain ağlarının birbiriyle uyumlu şekilde çalışabilmesi yazımıza konu olan ekosistemin temel hedefidir diyebiliriz.

Okumayı sürdürdüğünüz bu içerik boyunca Darwinia Network ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para RING coin’ler hakkında bazı ilgi çekici verileri sizlerle burada paylaşacağız. Ekosistemde KTON coin adı verilen bir diğer kripto paranın kullanıldığını da biliyoruz. Bu ikilinin farkına da bu yazıda değinmeye gayret edeceğiz. KTON coin hakkında hazırladığımız detaylı içeriği ziyaret ederek konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

RING coin

RING Coin Ne Zaman Çıktı?

RING coin projesi borsalardaki işlemlerine 2021 yılında başladı. Ancak platformun faal hale gelmeden önceki çalışmaları anlayacağınız üzere daha öncesine dayanıyor. Sektörde meydana gelen bir ihtiyaca yanıt vermek amacıyla başlatılan bu projenin kısa sürede büyük mesafe kat ettiğini görüyoruz. Elbette bir blockchain girişiminin tamamen başarılı olabilmesi çok sayıda etmenin bir araya gelmesine bağlı. Sürprizlerle dolu kripto para piyasasında nelerin yaşanabileceğini kestirmek bir hayli güç olsa da şöyle bir çıkarım yapabiliriz. Piyasadaki projeler arasında gerçek ihtiyaçları gideren platformlar genellikle uzun soluklu ve nispeten başarılı bir yol kat ediyor. RING coin projesinin ve Darwinia Network ekosisteminin kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt verici bir yönü bulunduğunu ifade etmek yanlış olmaz. Yine de kullanıcıların kendi araştırmalarını yaparak ve gözden çıkarabilecekleri miktarları kullanarak hareket etmeleri gerekiyor.

RING Coin Fiyatı Nedir?

RING coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Darwinia Network ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza attı. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer veriyor. Bu tür evraklara whitepaper da deniliyor. Whitepaper’larda projeler hakkında hem sektörel hem de teknik verilerin bulunduğunu biliyoruz. Böylece hem o projeye yatırım yapacak kullanıcılar hem de teknik imkanlarla ilgilenen geliştiriciler arzu ettikleri bilgilere rahatlıkla erişebiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip olan projeler topluluk tarafından daha güvenilir olarak görülüyor diyebiliriz. RING coin projesi de bunlardan bir tanesi.

RING

RING coin projesinin Whitepaper dosyasına göre bu coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine erişiyoruz. Buna göre RING coin miktarı toplamda 10 milyar adeti geçmeyecek. İçeriğin hazırlandığı anda dolaşımda bulunan RING coin’lerin sayısı 514 milyonu geride bırakmış. Bu da toplam arzın yalnızca %5’ine karşılık geliyor.

RING Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RING coin 1,16 TL TL’den işlem görüyor. RING coin fiyatı son 24 saat içerisinde -7.13% değişim gösterdi. RING coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 22,932 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 3,381,754 dolar seviyesinde.

RING Coin Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RING coin $ 0.033856 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle RING coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,3 dolarla kaydetti. Bununla birlikte RING coin yılın en düşük seviyesini ise 0,027 dolarla belirledi.

RING nedir

RING Coin Nasıl Çalışmaktadır?

RING coin’ler Darwinia Network ekosisteminde faaliyet veriyor. Bu ekosistem kullanıcılar blok zincirleri arasında işlem kabiliyetleri sunuyor. Daha hızlı ve kolay kullanımlı kripto para işlemlerine erişmek bu platform sayesinde mümkün. Bunun yanı sıra bu ekosistemde akıllı sözleşmelerle ilgili işlemlere de yer alıyor. RING coin sahiplerinin ekosistemin yönetiminde de söz sahibi olabildiklerini ifade etmemizde fayda var. KTON coin’lerle RING coin’ler bu büyük ekosistemi birlikte işlevsel hale getiriyor. RING token’lerin KTON token’lerden bir farkı bulunuyor. Ekosistemde gerçekleşen ve blok zincirleri arasında işlem yapma olanağı verirken ortaya çıkan işlem ücretleri RING cinsinden tahsil ediliyor. Gas token olarak da bilinen bu kripto para ekosistem için önem arz ediyor.

RING Coin Nasıl Satın Alınır?

RING coin öncelikle Darwinie Network ekosisteminden daha sonra da bu kripto paraya platformunda olanak veren borsalardan temin edilebilir. Huobi Global, Gate.io, Uniswap, Poloniex ya da MEXC bu borsalara örnek olarak gösterilebilir. Dileyen kullanıcılar bu borsalardan faydalanarak RING coin satın alabilir.

Yazar: Ömer Uçar

Pozitif korelasyon: ETF’ler seride, Bitcoin zirvede!

ABD’de işlem gören spot Bitcoin ETF’ler, geçtiğimiz gün 365 milyon dolar net para girişi kaydederek pozitif seriyi altı güne çıkardı. Para girişlerinde ipi Ark Invest ve 21Shares’in ETF’i göğüsledi. Söz konusu ETF 113,8 milyon dolar net para girişine imza attı. BlackRock’ın IBIT’i ise günü 93,38 milyon dolar net para girişiyle noktaladı. BTC fiyatı, ETF’lerde 22 ...

Bağlantıyı kopyala