Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Ripple CEO’su Dubai’ye Çalışmalarını Genişlettiklerini Belirtti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ripple CEO’su Brad Gralinghouse, son dönemde yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Ripple’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uzun süredir devam eden savaşı henüz çözülmedi. Ancak bu blockchain firmasının büyümesine odaklanmasını engellemiyor gibi görünüyor. Son olarak kurumsal blockchain ve ödeme şirketi Ripple, şirketin CEO’su Brad Garlinghouse tarafından Twitter’da duyurulduğu üzere Dubai’ye doğru genişliyor.

Ripple CEO’su Dubai’de Genişlediğini Söyledi

Dubai Fintech Zirvesi sırasında yapılan duyuruda Garlinghouse, Ripple’ın Dubai’ye girmeyi seçmesinin başlıca nedenlerinin Orta Doğu’daki kripto düzenleyici ortamdaki ve bölgenin tüketici tabanındaki son gelişmeler olduğunu söyledi.

ripple ceosu dubaiye calismalarini genislettiklerini belirttir

arlinghouse, şirketin SEC ile uzun süredir devam eden anlaşmazlığının ortasında Ripple topluluğunun gösterdiği destek için minnettarlığını dile getirdi Genişlemenin bir parçası olarak kripto çözümleri sağlayıcısı, Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nde (DIFC) yeni bir ofis açacak ve 8-9 Kasım tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkentinde yedinci yıllık müşteri konferansına ev sahipliği yapmayı planlıyor.

Coinbase CEO’su, BAE’nin son kripto düzenleme çabalarına övgüde bulunarak ülkenin Orta Doğu bölgesi ile Afrika ve Asya’nın belirli bölgeleri için bir merkez görevi görebileceğini söylemişti.

Yazar: Sena Karakılıç

Blokzincirlerin Birlikte Çalışabilirliği – Interoperability

Blokzincir teknolojisi için hayatımızı değiştirecek yıkıcı yenilik diyoruz. İş yapış şekillerini, düşünce tarzını, yönetim modellerini ve hatta devletlerin yönetim anlayışlarını kökten değiştirecek, adaletsiz gelir dağılımını düzeltecek sihirli bir değnek olarak görüyoruz. Aslında ortaya çıkış felsefesi ve içerdiği bileşenlere baktığımızda, vadettiği demokratik karar alma süreçleri, şeffaflık, güvenilirlik ve dağıtık kayıt yapısı özellikleriyle bu beklentinin oluşması gayet ...

Bağlantıyı kopyala