Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,410.57 0.33%
BNB (BNB) $ 562.47 1.06%
Solana (SOL) $ 142.40 0.83%
XRP (XRP) $ 0.529341 0.74%
Cardano (ADA) $ 0.349417 0.85%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109406 0.31%
Al veya Sat Paribu

Ripple CEO’su ETF Beklentileriyle İlgili Yorum Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Fox Business’tan Charles Gasparino ile yaptığı röportajda ABD’de XRP ETF’inin piyasaya sürülmesiyle ilgili yorum yaptı. Brad Garlinghouse, SEC’in kasıtlı olarak kazanan ve kaybeden seçtiği düşünüyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

SEC neden kazananları ve kaybedenleri seçiyor?

Ardından eleştirilerine devam eden Garlinghouse, Bitcoin’in büyük güç tüketimine sahip olduğundan da bahsetti. Bu nedenle, Ripple patronuna göre, Bitcoin’e öncelik vermek SEC Başkanı Gary Gensler’in iklim gündemine pek uymuyor. Daha önce, XRP’nin en büyük kripto para biriminden 100.000 kat daha verimli olduğundan bahsetmişti ve yalnızca bir Bitcoin geçişinin 75 galon benzin tükettiğini tahmin ediyordu.    

ripple ceosu xrp etf beklentileriyle ilgili yorum yapti

Ripple CEO’su Endişe Duyuyor

Ayrıca Garlinghouse, Gensler’in ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un düzenleyici statüsü konusundaki sessizliğinden endişe duyuyor. Aynı zamanda ABD’de düzenleyicinin onayını bekleyen çok sayıda Ethereum ETF başvurusu var.

Hatırlatmak gerekirse ilk onaylanmış Bitcoin vadeli ETF’si olan ProShares Bitcoin Strategy ETF, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye hazırlanıyor.   

Yazar: Sena Karakılıç

Blockchain Oyun Sektörünün Geleceğidir

NFT Summit İstanbul 22’de The Sandbox COO’su Sebastien Borget ile birlikte Metaverse’ün geleceği ve Blockchain’in oyun sektöründeki önemi hakkında konuştuk. Sebastien Borget Metaverse’ün Geleceği Hakkında Konuştu The Sandbox COO’su Sebastien Borget, Metaverse’ün geleceği ve Blockchain’in oyun sektöründeki önemi hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu: Öncelikli burada olmak bir zevk. Türkiye’de ilk defa bu etkinlikte konuştuğum ve ...

Bağlantıyı kopyala