Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Ripple CEO’sundan ABD Açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Blockchain şirketi Ripple arasındaki dava devam ediyor. Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler, SEC ve Ripple arasındaki davanın bu yıl içinde sonuçlanacağını düşünüyor olsa da davanın ne zaman kapanacağı konusunda belirsizlikler devam ediyor. Belirsizlikler sürerken Ripple CEO’sundan ABD açıklaması geldi.

Ripple CEO’suna Göre Kripto Sektörü ABD’yi Terk Ediyor

Blockchain şirketi Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, ABD’nin düzenleyici kurumu olan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Brad Garlinghouse açıklamasında SEC’in Ripple aleyhindeki davasının düzenleyicinin sektöre bir bütün olarak saldırı amacı taşıdığı gerekçesiyle açıldığını belirtti.

ripple ceosundan abd aciklamasi 2

Brad Garlinghouse açıklamasında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) “uygulama” adımıyla yürüttüğü düzenlemelerin bir sektörü düzenlemenin sağlıklı bir yolu olmadığını ve düzenleyici kurumun bu tutumuna devam etmesiyle, ABD’nin kripto şirketleri için daha az çekici bir yer almasına neden olduğunu belirtti.

Galinghouse, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu tutumu nedeniyle kripto endüstrisinin Amerika Birleşik Devletleri’nin dışına taşınmaya başladığını ve düzenleyici kurumun bu tutumuna devam etmesi durumunda ABD’nin kripto endüstrisi için bir merkez olamayabileceğini dile getirdi.

Yazar: Burak Köse

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının On Yedincisi Gerçekleşecek

Paribu sponsorluğunda gerçekleşen, BTCHaber’in KriptoVeteran yayınlarında kripto para dünyasının önde gelen isimleri sizlerle buluşmaya devam ediyor. 29 Haziran Salı günü 21:00’da on yedincisi gerçekleşecek olan KriptoVeteran buluşması, canlı olarak ekranlara gelecek. Yayında kripto para ve blok zinciri dünyasının önemli isimlerinden Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunacak. KriptoVeteran’ın bu ...

Bağlantıyı kopyala