Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Ripple CEO’sundan kripto dostu ABD başkan adaylarına açık çek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri’nde 5 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek başkanlık seçimleri yaklaşırken kripto dünyasının ünlü isimleri potansiyel adaylardan beklentilerini ardı ardına açıklıyor.

Geçtiğimiz saatlerde X (eski adıyla Twitter) hesabın üzerinden paylaşım yapan Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, ülkesinin kripto alanında geri kaldığını belirterek yaklaşan seçimlere dair tavrını ortaya koydu.

Önümüzdeki yılın Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde kripto para yanlısı ve inovasyonu savunan adaylara destek vereceğini duyuran Garlinghouse, ABD’deki regülasyon sorunlarına ayrı bir parantez açtı:

“Özellikle SEC’in düzenlemeler konusundaki aşırıya kaçan tavrı ülkemizi kripto konusunda yanlış yönlere sürüklüyor. Diğer ülkeler ise kripto alanında ABD’nin eksikliğinden faydalanıyor. Yeniliği savunarak düzenlemeler için sorumluluk alacak olan liderler yetiştirmemiz şart.”

Ripple CEO’su önümüzdeki sene şeffaflığı, inovasyonu ve uyumluluğu ön planda tutan yaklaşımları teşvik eden siyasi hareketlere şirketiyle birlikte destek vereceğinin altını çizdi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde 47’nci başkanlık seçimleri için kesin adaylar henüz belli olmazken iktidardaki Demokratların kriptoya daha mesafeli yaklaştığı, muhalif Cumhuriyetçilerin ise dijital varlıklara daha sıcak baktığı biliniyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

NFT Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyorsun ve İlk NFT’ni Nasıl Oluşturdun?

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu belgesel fotoğrafçısı Rızacan Kumaş oldu. Rızacan Kumaş ile NFT satın alırken nelere dikkat ediliyor, NFT Serüveni nasıl başladı konularını konuşuldu. NFT oluşturmak ve arkaplanındaki felsefeler hakkında ilham veren bir sohbet edildi. Rızacan Kumaş’ın NFT Serüveni Nasıl Başladı? Cem Güventürk, Rızacan Kumaş’a NFT serüveninin nasıl ...

Bağlantıyı kopyala