Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Ripple CTO’su David Schwartz’dan XRP Fiyatı Hakkında Açıklama

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok isim kripto para sektörü ile ilgili görüşlerini paylaşmaya başladı. Son olarak sık sık yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen isim Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz yaptığı yeni bir açıklama ile adından söz ettirdi.

Ripple CTO’su David Schwartz, XRP’nin Fiyat Hareketi İle ilgili Konuştu

Ripple CTO’su David Schwartz, XRP’nin neden uzun süredir düşük performans gösterdiğine dair kendi görüşünü paylaştı. David Schwartz, XRP ve diğer büyük kripto para birimlerinin durgun performansının, kriptonun bir sonraki büyük şey olup olmayacağına dair belirsizliğin bir sonucu olduğuna inanıyor.

ripple ctosu david schwartzdan xrp fiyati hakkinda aciklamaee

Ayrıca Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, hala en çok ödemeler konusunda heyecanlandığını söylese de, gözünün karbon kredileri ve oyun NFT’lerinde olduğunu da söyledi.

Bununla beraber Google’ı örnek olarak kullanan Schwartz, arama motorunun milyarlarca dolar değerinde yeni zenginlik sunacağı konusunda insanların o zamanlar nasıl şüpheci olabileceğini, ancak bazılarının gerçek inananlar haline gelip milyonlar kazandığını karşılaştırıyor. Kriptonun şu an itibariyle benzer bir durumda olduğunu düşünüyor.

Son olarak XRP haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 0,336461 dolardan işlem görüyor.

Yazar: Sena Karakılıç

BlackRock’tan faiz tahmini: 2024’e kadar yüksek tutulacak

BlackRock, Fed’in faiz kararına ilişkin tahminde bulundu. Buna göre, 2024 yılına kadar faizlerde düşüş beklenmesinin mümkün olmadığı kaydedildi. Fiyat baskıları sürüyor BlackRock’ın iShares EMEA Kıdemli Makro Yatırım Stratejisi Laura Cooper, Fed Başkanı Jerome Powell’ın bir sonraki Açık Piyasalar Komitesi Toplantısı’nda artırımlara ara vermesini beklediğini kaydetti. Duyuru, başkanın ekonomik verilerin gelecekteki kararlardaki rolü hakkındaki söylemini sürdürürken, ...

Bağlantıyı kopyala