Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Ripple, SEC’in Süre Uzatma Talebine Karşı Çıkıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) arasındaki dava hız kesmeden devam ediyor. Bu kez Sulh Hakimi Sarah Netburn’e yazdığı bir mektupta, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen, mahkemenin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun uzatma talebini reddetmesi gerektiğini savunuyor.

Ripple, Davanın Çözümünü Geciktirmek İstemiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), mahkemenin herhangi bir ek keşif yapma niyetleri hakkında mahkemeyi bilgilendirmek için “kısa bir uzatmaya” izin vermesini talep etmek için bir dilekçe sundu.

ripple secin sure uzatma talebine karsi cikiyor 2

Bunun yanında bireysel sanıklar, mahkeme özet karar önergeleri hakkında karar verdikten sonra, hukuk yollarıyla ilgili keşif yapmak istiyor. Almak istedikleri keşfin kapsamı net değil, bu yüzden SEC’in gerekli olup olmadığını belirlemek için ek zamana ihtiyacı olduğu görünüyor. Ayrıca bireysel sanıklar, SEC’in davanın çözümünü yeterince uzun ertelediğini ve ek keşiflere gerek olmadığını savunarak savunuyorlar.

Son olarak hatırlatmak gerekirse, Garlinghouse kısa süre önce mahkemenin SEC’in Ripple’ın adil uyarı savunmasını yapma hareketini reddetmesinin ardından yakından izlenen yasal savaşın sonucu konusunda iyimser olduğunu söylemişti.

Yazar: Sena Karakılıç

Worldpay, Kripto Para Desteği İçin Shyft Network İle El Sıkıştı

Ödeme sistemi devi Worldpay, kripto para hamlelerinde bir yenisini gerçekleştirerek önemli bir ortaklığa imza attı. Florida merkezli şirket, kripto para birimi endüstrisini küresel kara para aklamayı önleme (AML) kurallarına uygun hale getirmek için tasarlanmış bir dijital kimlik sistemi olan Shyft Network ile anlaştı. İki şirket ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, büyük kripto para borsalarının çoğu ...

Bağlantıyı kopyala