Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Ripple’dan MoneyGram ve Western Union’ın Transfer Ücretlerini Düşürme Hamlesi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain şirketi Ripple, uzun bir süredir Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan davasının belirsizliği ile faaliyetlerine devam ediyor. Ripple, yaşanan bu olayların ardından ABD operasyonlarını başka yerlere kaydırma planları yapsa da topluluğun içinden şirketin faaliyetleri hakkında yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ripple, Para Transferlerinde Ücretleri Düşürme Adımı Atabilir

Ripple’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan davasında tanıdığımız ünlü avukat John Deaton, Ripple Blockchain ağının yeni bir projeye yönelmesi önerisinde bulundu. Deaton açıklamasında, Ripple Blockchain ağının bankalara ya da para aktarıcılara Blockchain teknolojisini kullanan uluslararası para transferleri için alınan transfer ücretlerini önemli ölçüde azaltması konusunda bir adım atmayı önerdi.

rippledan moneygram ve western unionin transfer ucretlerini dusurme hamlesi 2

Ripple Blockchain ağının sadece 0.01 dolar işlem ücreti ile dört saniye içinde yaklaşık olarak 1 milyar dolarlık para transferi gerçekleştirebileceğine dair bir raporun yayımlanmasının ardından John Deaton bu teklifi yaptı. Konu hakkında açıklama yapan Deaton şu ifadeleri kullandı:

Kişilerin uluslararası para göndermesi için şu anda şirketlerin yüzde 9 ila yüzde 15 arasında değişen ücretler aldığını biliyorum. Ripple olarak bu tutarı çok daha düşük tutarak para transferi işlemlerini gerçekleştirebiliriz.

Yazar: Burak Köse

Zilliqa geliştiricileri, ağın yeniden çalışır durumda olduğunu açıkladı

Kripto para projesi Zilliqa, sorunun giderilmesi için çalışmaya devam edildiğini ve fonların güvende olduğunu açıkladı. Zilliqa Çekirdek Ekibi, birkaç saat önce ağı etkileyen “kritik bir durum” sebebiyle X hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Ekip, ağda blok üretiminin engellenmesine sebep olan bir durum yaşandığını ve ekibin bunu çözmek için çalıştığını kaydetti. Yapılan açıklamada ağdaki tüm para yatırma ...

Bağlantıyı kopyala