Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Robinhood, Borsalar Arası Ticaret Platformu Cove Markets’ı Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektörü hızla gelişmeye devam ederken; platformlar, yeni ürünlerle daha geniş kitlelere hitap etmek için yarışıyor. Son olarak kripto para borsası Robinhood çapraz borsa ticaret platformu Cove Markets’ı satın aldığını açıkladı.

Bu yapılan satın alım ile birlikte Cove Markets, temel kripto alım satım ürününü desteklemeye hizmet edecek ve Robinhood üzerinden kullanıcıların hesaplarını yönetmesini kolaylaştıracak. Diğer taraftan Cove kurucu ortakları Scott Knudsen, Victor Glava ve ekibi, Robinhood kripto ekibine katılacak. 

robinhood borsalar arasi ticaret platformu cove marketsi satin aldi 2

Cove Markets Artık Robinhood’un Bünyesinde

Üç yıl önce kurulan Cove Markets, müşterilerin birden fazla borsa platformunda hesapları yönetmesine ve aynı zamanda verileri takip etmesini sağlıyor. Artık Robinhood’un bünyesinde olan şirket, borsanın kripto ürününe daha sofistike bir avantaj sağlayacak şekilde ayarlanacak.

Robinhood Crypto COO’su Christine Brown, konuyla alakalı olarak şunları kaydetti:

“Scott, Victor ve Cove Markets ekibi kripto ticaret platformumuzu güçlendirecek ve kripto endüstrisindeki liderliğimizi güçlendirmemize yardımcı olacak. Ticaret ve kripto piyasası altyapısındaki zengin deneyimleri, müşterilerimize kripto piyasalarında daha iyi rekabetin faydalarını getirerek daha güçlü ticaret yetenekleri oluşturmamıza yardımcı olacak.” 

Yazar: Cem Arslan Kurt

Sotheby’s NFT Eserleri için Kendi Metaverse’ini Başlatıyor

Sotheby’s Müzayede Evi, potansiyel alıcılara, NFT sanat eserleriyle etkileşim kurmanın yeni bir yolunu sunmak için kendi metaverse’ini başlatma kararı aldı. Metaverse, kullanıcıların yaşayabileceği, gerçek dünyanın öğelerini taklit etmeye ve genişletmeye çalışan sürükleyici bir dijital ortam. Bu sayede, NFT eserlerle etkileşim kurmak mümkün olacak. Sotheby’s, Metaverse Deposu Aracılığıyla Hizmetleri Genişletmek İstiyor Başlatılacak olan Metaverse deposu, kullanıcıların sürükleyici bir ...

Bağlantıyı kopyala