Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin Hakkında Konuştu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ilgili değerlendirmede bulundu. Vladimir Tenev, resmi Twitter hesabı üzerinden Dogecoin’in internetin para birimi olma potansiyelinden bahsetti. 

Robinhood CEO’su Dogecoin İnternet’in Para Birimi Olabileceğini Düşünüyor

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ilk olarak, herhangi bir kriptonun kullanılabilir bir para birimi haline gelmesi için en önemli özelliğin işlem ücreti olduğundan bahsetti. Tenev paylaşımında Dogecoin’in Kasım 2021’deki son güncellemeden sonra ağ ücretlerinin sıfıra çok yakın olduğunu da vurguladı.

Vladimir Tenev ayrıca Dogecoin’in blok boyutunun ve blok süresinin, kripto para biriminin yaygın olarak benimsenmesi için iyileştirilmesi gereken ana alanlar olduğuna inanıyor. Bu şekilde Dogecoin’in Visa ve diğer kart ağlarıyla rekabet edebilecek. Bununla birlikte Tenev, madencilerin fikir birliği oluşturmak için çok fazla enerji harcamak zorunda kalmamaları için blok süresinin çok hızlı olmaması gerektiğine de düşünüyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde Robinhood, Shiba Inu ile beraber Solana (SOL) Polygon (MATIC) ve Compound’u listelemişti.

Yazar: Sena Karakılıç

Almanya’nın en büyük borsa operatöründen kripto para hamlesi

Almanya’nın en büyük borsa operatörlerinden Deutsche Börse, kurumsal müşterileri için kripto spot platformu olan Deutsche Börse Digital Exchange’i başlattı. Dünyanın en büyük borsa operatörlerinden Deutsche Börse kripto sektörüne giriş yaptı. Deutsche Börse, kripto para alım satım platformunu resmi olarak başlattığını ve platformun kurumsal müşterileri hedef alacağını duyurdu. Borsa operatörü, oluşturulan kripto platformunun düzenlemeye tabi olduğunun ...

Bağlantıyı kopyala