Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Robinhood, Kripto Para Cüzdanı Üzerinde Çalışıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto varlık alım satım platformu Robinhood, kullanıcılardan gelen taleplerle işlevselliğini artırmak için çalışmalar yapıyor. Kısa süre önce yeni bir yatırım özelliğini duyuran Robinhood, şimdi de kolları kripto para cüzdanı için sıvadı.

Robinhood’un iPhone uygulamasının beta sürümü, şirketin yeni dijital varlık özelliklerindeki en son güncellemeleri gün yüzüne çıkardı. Cüzdan kullanıma sunulduğunda, Robinhood kullanıcıları birden fazla kripto para birini gönderip alabilecek ve saklayabilecek.

Robinhood Kripto Para Cüzdanı Yolda

Kripto cüzdanı hamlesiyle birlikte kullanıcılar, yatırım platformundan doğruca kripto varlık alıp gönderebilecek. Mobil uygulamanın beta sürümünde bu detayı ortaya çıkaran Bloomberg oldu. Bloomberg, yeni özelliğe kaydolan kullanıcıların bir bekleme listesi sayfasının gizli bir görüntüsünün olduğunu ve kripto transferleri kodunu içerdiğini tespit etti.

robinhood kripto para cuzdani uzerinde calisiyor 2

Aslında Robinhood kullanıcıları halihazırda, platform üzerinden kripto varlık alıp satabiliyor. Ancak, bunu USD’ye ya da USD’den dönüştürmeleri gerekiyor. Ancak yeni bir cüzdan uygulamasının olması, kripto varlıkların doğrudan gönderilebileceğine işaret ediyor.

Robinhood CEO’su Vlad Tenev de daha önce, kripto cüzdanları eklemenin şirket geliştiricileri için bir öncelik olduğunu ve aktif olarak bunun üzerinde çalıştıklarını belirtmişti.

Şimdilik resmi bir lansman tarihi yok. Ancak, beta uygulamasındaki sızıntı bunun çok da uzak olmadığını gösteriyor. Şimdilik Robinhood cephesinden konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi.

Yazar: Hazal Orta

Küresel Bitcoin ETP’leri, En Yüksek Seviyesine Ulaştı

Arcane Research tarafından yapılan yeni bir araştırma, küresel Bitcoin ETP varlıklarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti. Mayıs ayı ETP’ler için verimli bir aydı, ancak Haziran ile birlikte ivme daha da yükseldi. “In Tune with the Flow” Araştırmasına Göre,  Bitcoin ETP’leri Güçlenmeye Başladı “In Tune with the Flow” başlıklı Arcane çalışması, mayıs ayındaki çarpıcı ...

Bağlantıyı kopyala