Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Robinhood ve Jump Trading ortaklığında beklenmedik gelişme

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Robinhood ve Jump Trading’in birkaç yıllık kripto para piyasalarındaki ortak çalışması sona erdi. Yollarını Temmuz ayında ayıran iki firma, bu alandaki önemli ve öne çıkan oyuncular arasında yer almasıyla dikkat çekiyor.

Robinhood, Yeni Piyasa Yapıcı Ortağı B2C2 ile Yoluna Devam Ediyor

Kripto para piyasalarında etkili bir rol oynayan perakende komisyoncu Robinhood ve finansal hizmetler firması Jump Trading, birkaç yıllık ortaklıklarını sonlandırdı. İkili, bir zamanlar Robinhood’un komisyonsuz kripto işlemleri için birlikte çalışıyordu. Ancak son verilere göre, bu iş birliği Temmuz ayı itibarıyla son bulmuş durumda.

Robinhood’un bu tür işlemler için piyasa yapıcı firmalara ihtiyaç duyduğu biliniyor. Bu, özellikle Jump Trading gibi şirketlerin ABD pazarından çekildiği ve artan düzenleyici gözetimle karşı karşıya kaldığı bir dönemde önem taşıyor.

Robinhood bu konuda herhangi bir yorumda bulunmazken, Jump Trading cephesinden de bir açıklama yapılmadı. Ancak, kayıtlar Robinhood’un şimdi B2C2 gibi diğer piyasa yapıcı firmalarla çalıştığını gösteriyor. Son olarak Jump Trading, daha önce Robinhood’un kripto piyasalarındaki büyüme hedeflerini destekliyor ve 2021’de yaşanan kripto boğa piyasasında önemli bir rol oynuyordu.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin (BTC) 30.000 Doların Altına Geriledi

Kripto para piyasası son dönemde oldukça zorlu bir dönemden geçtiğini söyleyebiliriz. Lider kripto para biriminin geçtiğimiz haftalarda yaşadığı düşüş ile beraber birçok yatırımcı bu durumdan etkilendi. Bitcoin bu kez yine bir düşüş haberi ile gündemde. Bilindiği üzere Bitcoin, bugüne kadarki en uzun düşüş çizgisini kırdıktan sonra, bugün erken saatlerde, kripto kralı bu haftanın kazanımlarını tamamen ...

Bağlantıyı kopyala