Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Rockstar Kurucu Ortağı, Blockchain’e Transfer Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain sektörü günümüzdeki birçok sektör ile sıkı bağlar kurmuş durumda: Bankacılık, finans, spor ve tabiki oyun. Bu alanda yatırımcıların da aktif olarak rol aldığı gelişim, beraberinde birçok önemli ismi de getiriyor. Son olarak bu isimlerden biri de Rockstar Games’in GTA 5 ve Red Dead Redempion 2 de dahil olmak üzere birçok oyununda imzası olan Dan Houser oldu. Houser, Blockchain tabanlı oyun geliştiricisi Revolving Games‘in danışma kuruluna katıldı.

Rockstar Kurucu Ortagi Blockchaine Transfer Oldu 1

Rockstar Kurucu Ortağı Blockchain Oyunlarına İmza Atacak

Oyun, günümüzdeki en büyük sektörler arasında yer alıyor. Yakın zamanda açıklanan Newzoo Global Pazarı Raporu’na göre, 2021 yılında küresel oyun sektörü 170 milyar doları aştı. Bu noktada yeni yeni ortaya çıkan Blockchain tabanlı oyunların da (GameFi) önemi günden güne artıyor.

Daha öncesinde GTA 5 ve Red Dead Redempion 2 gibi oyunlarda imzası olan Dan Houser, Revolving Games’in 13.2 milyon dolarlık yatırım turuna katıldı. Bu katılım sonrası şirketin danışma kuruluna katılan Houser, tecrübelerini GameFi oyunlarına aktaracak.

Diğer taraftan Blockchain ve çevresel etkileri etrafındaki tartışmalara rağmen Dan Houser, teknolojiye yatırım yapan bir geliştirici olmaktan çok uzak. Yine de oyun sektöründe önemli bir ismin kripto topluluğuna katılması, hem sektör hem de topluluk açısından güzel bir adım.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin yükselişi ‘Makro Yaz’ ile mi gelecek?

Global Macro Investor’ın kurucusu ve CEO’su Raoul Pal, Bitcoin için Makro Yaz rallisinin başlamak üzere olduğunu belirtti. ABD’de enflasyonun düşüşe geçmesi ve faiz indirimine yönelik sinyallerin gelmesi, sermaye akışını hareketlendirebilir. Özellikle 2024’ün sonlarında piyasalarda potansiyel yükseliş bekleniyor. Pal, oluşturduğu bir Bitcoin grafik analizinde yükseliş trendinin devam etmesini sağlayacak olan fincan ve kulp formasyonuna değindi. Analist, ...

Bağlantıyı kopyala