Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Roma Fan Token (ASR) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Roma fan token (ASR), Socios.com platformunun piyasaya sürdüğü taraftar token’lerinden birisidir. Söz konusu platformun çok sayıda fan token tasarlayarak piyasaya sürdüğünü biliyoruz. Bu durumun kripto para ekosistemine renk kattığını söylemek mümkün. Bu içerik boyunca Roma fan token (ASR) hakkında detaylı bilgilendirmelere yer vereceğiz. Ayrıca bu projenin kripto para kullanıcılarına kazandırdıklarından da bahsediyor olacağız.

Roma fan token (ASR), İtalya merkezli Roma spor kulübüne gönül veren taraftarların kullanımı için geliştirildi. ASR token sahiplerinin, diğer bütün fan token sahipleri gibi, birtakım avantajlardan faydalanması hedefleniyor. Bu avantajlar arasında takımlarının geleceğinde aktif rol alma ya da kendilerine sunulan bazı olanaklardan faydalanma gibi seçenekler yer alıyor. Bunların yanı sıra Roma fan token (ASR) sahipleri, bir kripto paraya sahip olmanın sunduğu bütün imkanları elinde bulunduruyor. Roma spor kulübünün fanları, Socios.com platformu tarafından sunulan ASR taraftar token’leriyle takımlarına destek oluyor. Bu token’e sahip olan kullanıcılar diğer taraftarların bir adım ötesinde diyebiliriz. Socios.com ekibi de ASR token ile ilgili hazırladığı internet sayfasında “Bir taraftardan daha fazlası ol” sloganıyla kullanıcılarını karşılıyor. Peki ASR token sahibi olarak bir taraftardan daha fazlası olmak ne anlama geliyor? Bu içerikte bu sorunun yanıtını aramaya çalışacağız.

Roma

Roma Fan Token (ASR) Ne Zaman Çıktı?

Roma fan token’leri (ASR), Socios.com projesi kapsamında sunulan hizmetlerden birisi olarak ifade edebiliriz. Bu taraftar token’leri piyasaya ilk olarak 2020 yılının son aylarında sürüldü. Binance borsa platformu üzerinde de desteklenilen ASR token’ler kısa sürede çok sayıda kullanıcıya ulaşmayı başaran kripto para projeleri arasında yerini aldı. Fan token’lerinin ilgi çekici bir potansiyele sahip olduklarını söylemek mümkün. Futbolun tutkusuyla kripto paraların yeniliği bir araya gelince ortaya bugün piyasada çokça duyduğumuz fan token’ler çıkıyor. Bu iki farklı alanın bir araya gelmesinin tehlikeli sonuçları olabileceğini de dile getirmek gerekiyor.

Socios.com platformu tarafından ülkemizdeki spor kulüpleri adına da taraftar token’leri çıkarıldı. Taraftarların takımlarını desteklerken ulaştıkları noktalar herkesin malumu. Kripto para alanı bu tür aşırılıkları ağır şekilde cezalandırabilecek bir potansiyeli elinde bulunduruyor. Mantıklı bir şekilde hareket etmeyi gerektiren bu piyasada taraftarların da dikkatli olması gerekiyor. Kripto para yatırımı yapmak ile taraftar olmanın farkını iyi ayırt etmek herkesin iyiliği yönünde sonuç verecektir.

Roma Fan Token (ASR) Fiyatı Nedir?

Roma fan token (ASR) fiyatı ile ilgili en yeni bilgilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilmek mümkün. Socios.com platformunun proje hakkında detaylı bir bilgilendirici belge hazırladığını görüyoruz. Bu belgelerde yer alan verilere göre ASR token’ler piyasaya toplamda sınırlı bir sayıda sürülmeyecek. Yani arz için bir üst limitin yer almadığını görüyoruz. Ancak ekibin belirttiğine göre toplam arz 10 milyonu geçmeyecek. Bu miktarın şimdiye dek yalnızca 2,1 milyonluk bir kısmı dolaşıma sunulmuş.

ASR nedir

Roma Fan Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ASR token [mcryptocoin=”ASR” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ASR token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ASR” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ASR token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ASR” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ASR” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Roma Fan Token Kaç Dolar?                

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ASR token [mcryptocoin=”ASR” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle ASR token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 23,8 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ASR token yılın en düşük seviyesini ise 3 dolarla belirledi.

Roma Fan Token (ASR) Nasıl Çalışmaktadır?

Roma fan token (ASR) Binance akıllı zincirinde ya da Chiliz (CHZ) ana ağında yer alan kripto paralardır. Chiliz ise Ethereum (ETH) ağından faydalanan başka bir kripto paradır. ERC-20 standartlarını sağlayan CHZ, piyasadaki bütün taraftar token’lerine ev sahipliği yapıyor. Taraftar token’lerinin nasıl çalıştığını daha iyi anlamak adına sunulan avantajları daha yakından inceleyelim. İlk olarak taraftarların gelecekte alınacak kararlarda söz sahibi olması imkanından bahsetmiştik. Bu imkanı biraz daha açarak konuya açıklık getirelim.

Roma spor kulübünün yeni sezon boyunca kullanacağı otobüsün tasarımı ASR token sahiplerine soruluyor. Token sahipleri, Socios.com ekibinin sunduğu uygulamadan faydalanarak bu konudaki görüşlerini doğrudan bildirebiliyor. Bunun dışında taraftarlar takımları için özel bir mesaj hazırlayarak oyuncuların bu mesajı okumasını sağlayabiliyor. Bu olanağı futbolcu taraftar etkileşimi adına oldukça etkili olabileceğinin söyleyebiliriz. Sonuç olarak taraftar token’lerin futbolun gelişimine dahi katkısı olabilir. Bu bağlamda fan token’lerin sahip olduğu potansiyeli bir kere daha değerlendirebilmek mümkün.

ASR

ASR token sahipleri arzu ettikleri bir sporcu için hediye hazırlayabiliyor. Socios.com’un sunduğu olanaklardan bir diğerinin de bu olduğunu söyleyebiliriz. Dahası ASR token sahipleri, takımları gol atınca stadyumda çalacak şarkıya da karar verebiliyor. Bunun gibi seçeneklerin hem futbol dünyasına hem kripto para piyasasına renk katacak özellikler olduklarını söyleyebiliriz.

Roma Fan Token (ASR) Nasıl Satın Alınır?

Roma fan token (ASR) satın almanın birtakım yöntemleri bulunuyor. Bu yöntemlerin başında Socios.com platformunu kullanmak geliyor. Kullanıcılar arzu ederlerse bu mecra üzerinden ASR fan token satın alabilirler. Bunun yanı sıra çeşitli borsa platformları ASR token’leri bünyesinde barındırıyor. Bu platformlar Binance, Pionex, BKEX, Mandala, ZT ve Paribu olarak sıralandırılabilir. Kullanıcılar diledikleri borsayı kullanarak, ilgili para birimleriyle ASR sahibi olabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Paribu, Box Sekmesini ALICE ve TLM ile İşleme Açıyor

Kısa süre önce, Paribu Box’ın kullanıcılara sunulacağını duyurmuştuk. Paribu Box piyasası henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan kripto projelerin, vaatlerini henüz gerçekleştirmeyen ama umut vaadeden ve henüz erken dönem sayılabilecek varlıkların alım ve satımının yapılabildiği bir bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak, Paribu, Box sekmesinin ALICE ve TLM ile işleme açıldığını duyurdu. Paribu Box İlk ...

Bağlantıyı kopyala