Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

SafePal (SFP) Token Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

SafePal (SFP) token, kullanıcılara kripto para işlemleri sunan yenilikçi bir platformun kripto parasıdır. SFP token kullanıcıları, kendilerine sunulan uygulama sayesinde diledikleri kripto para hizmetini gerçekleştirebiliyorlar. SafePal platformu kullanıcılarına yüksek güvenlikli kripto para donanımı ve yazılımı sağlıyor. Bu hizmetler sayesinde kripto para piyasasındaki yatırımcılar kripto değerleriyle güvenle işlem yapabiliyor. Üstelik ister kurumsal ister bireysel düzeyde olsun herkesin bu hizmetlerden faydalanabilmesine olanak verilecek. Okumuz olduğunuz içerik boyunca SafePal platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca bu platformda kullanılan kripto para SFP token’lerle ilgili olarak da birtakım ilgi çekici bilgilere yine bu yazıda yer vereceğiz.

SafePal (SFP) 2018’de piyasaya sürülen ve kullanıcıların dijital varlıklarını korumalarına ve büyütmelerine yardımcı olan bir kripto para cüzdanıdır. SFP token’ler de bu cüzdanın işlevselliğini sağlayan kripto paralardır. SafePal uygulaması aracılığıyla kullanıcılara donanım ve yazılım cüzdanları sağlanıyor. Ayrıca SafePal projesi, ekibin kendi web sayfasında iddia ettiğine göre, Binance kripto para borsası tarafından yatırım yapılan ve desteklenen ilk donanım cüzdanı olma özelliğini taşıyor. SafePal cüzdanı Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) ve TRON (TRX) blok zincirlerindeki popüler token’leri platformunda destekliyor. Bunlara ek olarak SafePal uygulamasında çok sayıda popüler kripto varlığı görebilmek de mümkün. SafePal’e göre kullanıcılar varlık güvenliğinden ödün vermeden portföylerini depolayabilir, yönetebilir, değiş tokuş edebilir ya da ticaret yapabilir ve büyütebilir. 2018’deki lansmanından bu yana SafePal katlanarak büyüdü. Cüzdan bugün dünya çapında 87 ülkede 80.000’den fazla kullanıcıya sahip. Daha fazla bilgi SafePal projesinin kendi web sayfası üzerinde yer alıyor.

SFP token

SafePal (SFP) Token ne zaman çıktı?

SafePal platformunun kripto parası SFP token’lerin ilk faaliyetleri 2018 yılına dek uzanıyor. SafePal platformu ise Veronica Wong liderliğindeki kripto meraklılarından oluşan bir ekip tarafından aynı yılda kuruldu. Proje, kripto kullanıcıları için oldukça uygun fiyatlı bir donanım cüzdanı sağlamak için geliştirildi. Ardından, SafePal Aralık 2018’de Binance tarafından desteklendi ve yatırım aldı. Dev borsa Binance tarafından fonlanan projenin gelişimi bu sayede hızlandı.  Mayıs 2019’da SafePal, ilk projesi olan SafePal S1 donanım cüzdanını başlattı. Yola çıktığı ilk andan itibaren kullanıcılarına hizmetler vermeye devam eden SafePal platformu SFP token’lerle faaliyet gösteriyor. Bu kripto paraların çeşitli borsalarda listelenerek yeni kullanıcılarla buluştuğunu görüyoruz.

SafePal (SFP) Token Fiyatı Nedir?

SafePal kripto para cüzdan platformunun kendi token’i SFP token’ler ile ilgili en yeni fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Bu başlıklarda anlık SFP token fiyatlarını sürekli bulabilmek mümkün. SafePal projesinin geliştirici ekibi, platformun kullanıcılara daha iyi tanıtılması adına çeşitli verileri içeren detaylı evraklar yayımlamış. Platformun web sayfası üzerinde söz konusu verileri elde etmek mümkün. Bu veriler incelendiğinde oldukça ilgi çekici gerçeklere ulaşılıyor. Buna göre platformun kripto parası SFP token’lerin piyasaya ne kadar arz edileceğiyle ilgili net bilgilere ulaşıyoruz. SFP token’ler toplamda 500 milyon adet arz edilecek. İlgi çekici olan şeyse bu miktarın şimdiye dek yalnızca %22’sinin arz edilmiş olması. Bu oran yaklaşık 108 milyon SFP token’e karşılık geliyor. Yani dolaşıma henüz dahil edilmemiş çok sayıda SFP token bulunduğunu düşünebiliriz.

SafePal

SafePal Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SFP token [mcryptocoin=”SFP” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. SFP token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”SFP” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. SFP token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”SFP” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”SFP” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

SafePal Token Kaç Dolar?                      

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SFP token [mcryptocoin=”SFP” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle SFP token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3,9 dolarla kaydetti. Bununla birlikte SFP token yılın en düşük seviyesini ise 0,62 dolarla belirledi.

SafePal (SFP) Token Nasıl Çalışmaktadır?

SafePal projesi kapsamında kullanıcılara hem donanım hem de yazılım olanakları sağlanıyor. Kripto para cüzdanı olarak işlev gösteren SafePal platformu SFP token’lerden güç alıyor diyebiliriz. SafePal ekibinin sunduğu SafePal uygulaması aracılığıyla proje kapsamında verilen hizmetler kullanıcılara kolaylıkla ulaşabiliyor. SafePal uygulaması sayesinde kullanıcıların kripto paralarının saklayabilmelerine, yönetebilmelerine, değiş tokuş edebilmelerine ve alıp satabilmelerine imkan veriliyor. Üstelik web sayfasında yer alan bilgilere göre çok sayıda kripto para bu platformda yer alacak. Böylece kullanıcılar kripto paralar konusunda ihtiyaç duydukları her şeye tek bir uygulama üzerinden erişebilecekler.

SFP nedir

SafePal platformunun kripto parası SFP token’ler dünyanın dört bir yanına ulaşıyor. Çok sayıda ülkeden binlerce kullanıcıya hizmet sunan bu kripto paranın nasıl satın alınacağıyla ilgili verileri aşağıdaki başlıkta bulabilirsiniz. SafePal proje ekibi şimdiye dek gerçekleştirdiği başarılı ortaklıklar da dikkat çekiyor. Bu ortaklıklar arasında kripto para borsaları ya da çeşitli kripto para projeleri yer alıyor. SFP token’ler yalnızca platformdaki işlemleri gerçekleştirmek için kullanılmıyor. Bu token’lerin kullanıcılarına çeşitli NFT işlemi olanağı da verdiğini görüyoruz. Platformda uygulanan bazı programlar kapsamında SFP token türünden ödüller elde etmek de mümkün.

SafePal (SFP) Token Nasıl Satın Alınır?

SFP token satın almanın öncelikli yolu SafePal platformundan geçiyor. Bunun yanı sıra dileyen kullanıcılar Binance, Gate.io, KuCoin, PancakeSwap ya da MEXC gibi borsaları kullanarak da bu kripto parayı satın almak mümkün.

Yazar: Ömer Uçar

BSC Tabanlı Meme Coin, Rug Pull Kurbanı Oldu

Blockchain güvenlik firması PeckShield yaptığı son paylaşımda; Binance Akıllı Zincir (BSC) tabanlı bir meme coin olan Web3Memes‘in (W3M) arkasındaki geliştiricilerin, tokenin yaklaşık 625 Binance Coin’lik (BNB) likidite havuzlarını boşalttığını açıkladı. PeckShield, söz konusu durumu ilk olarak bir Twitter hesabı üzerinden bildirdi. “PeckShield, Web3Memes’in sağlam olduğunu tespit etti. 0x5adbffa751abcdfc94d2a81f5657113d37a3494f, TornadoCash’e 625 BNB yatırdı” şeklinde paylaşım yaptı. BSC Tabanlı Meme Coin Geliştiricileri Likidite ...

Bağlantıyı kopyala