Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Sam Bankman-Fried, Çinli Hükümet Yetkililerine Rüşvet Vermekle Suçlandı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in ev hapsi devam ediyor. Sam Bankman-Fried, yüksek kefalet miktarını ve kefalet şartlarını müzakere etmek için mahkemeden daha fazla zaman talebinde bulunmuştu. Son olarak FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried, federal savcıların yeni bir iddianamede en az bir Çinli hükümet yetkilisine on milyonlarca dolar değerinde rüşvet ödediğini iddia etti.

SBF’nin, Çinli Hükümet Yetkililerine Rüşvet Verdiği İddia Ediliyor

FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried, federal savcıların yeni bir iddianamede en az bir Çinli hükümet yetkilisine on milyonlarca dolar değerinde rüşvet ödediğini iddia etti.

sam bankman fried cinli hukumet yetkililerine rusvet vermekle suclandir

Federal hükümet, Bankman-Fried’in hedge fonu Alameda Research’e ait hesapların, Kasım 2021 içinde veya civarında Çin polisinin dondurma emrinin hedefi olduğunu iddia ediyor.

İddianamede ayrıca Bankman-Fried ve diğerlerinin yönettiği ve neden olduğu iddia ediliyor en az 40 milyon dolarlık kripto para birimi transferi onları etkilemek ve teşvik etmek için bir veya daha fazla Çinli hükümet yetkilisinin yararına bu hesaplardan bazılarını çözmeyi amaçladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Dijital Dönüşümü Bir De Benden Dinleyin!

Pandemi ile beraber dijital dönüşüm konusu derinleşerek gündeme oturuyor. Artık ciddi işyerlerinin bile çalışanlarına iş yerine gelmeden evden çalışabileceklerini deklare ettikleri bir dünyada yaşıyoruz. Dijital dönüşüm kavramının anlaşılmasında Zoom adlı yazılımın ve benzerlerinin katkısını herhalde sizler de görüyorsunuzdur. Ancak ben size dijital dönüşümü bambaşka bir mercekten bakarak anlatmayı hedefledim. Kendi hayat hikayemden yola çıkarak bu ...

Bağlantıyı kopyala