Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Sam Bankman-Fried hakkında ilginç iddia: Trump’a 5 milyar dolar ödeme planı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İflas eden FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried (SBF) hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi. Yazar Michael Lewis, cezaevinde bulunan FTX kurucusunun Donald Trump’a başkanlığa aday olmaması için ödeme yapmayı araştırdığını söyledi. Lewis, SBF’nin Trump’a 5 milyar dolar ödemeyi planladığını açıkladı.

abd adalet bakanligindan bahamalara sbf sorusu

SBF’den Trump’a 5 milyar ödeme planı

‘The Big Short’ ve ‘Flash Boys’ kitaplarının ünlü yazarı Michael Lewis, pazar günü CBS kanalında yayınlanan bir röportajında söz konusu iddiayı ortaya attı. Lewis, konu ile ilgili, “Ortada dolaşan bir rakam vardı. Sam ile bu konuyu konuştuğum sırada ortalıkta dolaşan rakam 5 milyar dolardı” dedi.

Lewis, Bankman-Fried’ın böyle bir ödemenin yasal olup olmayacağını araştırdığını sözlerine ekledi. SBF’nin sözcüsü Mark Botnick, olası ödeme hakkında yorum yapmayı reddetti.

SBF, aktif siyasi bağışları ile bilinen bir isimdi. FTX‘in hem Demokrat hem de Cumhuriyetçi milletvekillerine yaptığı bağışlar soruşturma altına alınmıştı. Dolandırıcılık dahil bir dizi suçlama yöneltilen SBF’nin yargılanmasına yarın başlanacak. SBF’nin suçlu bulunması halinde 100 yıldan fazla hapis cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor.

Yazar: Göker Bilgiç

“Bitcoin ve Ether emtia ürünleridir”

ABD emtia düzenleyicisi CFTC’nin başkanı Rostin Behnam, Bitcoin ve Ether’in düzenleyici gözetiminin CFTC’ye devredilmesi gerektiğini savundu. CFTC’nin başındaki isim, 9 Temmuz’da ABD Senatosu Tarım, Beslenme ve Ormancılık Komitesi önünde konuşma yaptı. Behnam, SEC ile CFTC’nin rekabetini de gözler önüne serdi. ABD’nin emtia düzenleyicisinin başkanı, piyasa değerine göre en yüksek iki kripto para birimini kıskacına almış ...

Bağlantıyı kopyala